doTERRA Lemongrass (Citroengras) Etherische Olie (15ml)

 17,00

  Lemongrass, een favoriete olie voor massages, biedt een scherp, rokerig aroma dat verhelderend werkt. Deze olie is ook van nature insectenafwerend.

  Op voorraad

  Lemongrass, een lange, meerjarige plant, heeft een subtiele citrussmaak en wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken in soepen, thee en curry's, maar ook in gerechten met vis, gevogelte, rundvlees en zeevruchten. Naast zijn unieke smaak bevordert de etherische olie Lemongrass ook een gezonde spijsvertering en kan het werken als tonicum voor de lichaamssystemen als de olie wordt ingenomen.De olie is ook zuiverend voor de huid en wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten. Lemongrass is een ideale olie om te gebruiken tijdens massage's. Het scherpe, kruidige aroma kan het bewustzijn verhogen en een positieve kijk op het leven bevorderen. De olie kan tevens ... en revitaliserend werken.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Citroengras Olie *

  • Combineer gelijke delen “FCO” en Lemongrass voor een massage na een zware training.
  • Gebruik de olie om voorgerechten en vleesgerechten op smaak te brengen en tegelijkertijd een gezonde spijsvertering te bevorderen.
  • De Lemongrass olie weert van nature insecten af. Verdun de olie en wrijf of spuit de olie op de huid voordat je naar buiten gaat.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.