doTERRA Lemon Myrtle (Citroenmirte) Ethrische Olie (5ml)

 28,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Citroenmirte komt oorspronkelijk uit Australië en heeft een lange traditie als kruidenmiddel. Citroenmirte werkt in de eerste plaats reinigend, maar bevordert ook gevoelens van positiviteit en kalmte.

Wat is Lemon Myrtle Etherische olie?

Citroenmirte bomen zijn middelgroot met donkergroene, lansvormige bladeren, die het hele jaar door aan de boom blijven zitten. Van de zomer tot de herfst groeien er crèmewitte bloemen in trossen aan het uiteinde van de takken.

De etherische olie wordt met stoom gedistilleerd uit de bladeren van de boom. Hoewel de bladeren het hele jaar door kunnen worden geoogst, is het beter om dit niet tijdens het natte seizoen te doen. Na de oogst worden de bladeren onmiddellijk gedistilleerd om de hoogste kwaliteit olie te garanderen.

Waar is Lemon Myrtle goed voor?

Citral, dat bekend staat om zijn reinigende eigenschappen, is het belangrijkste chemische bestanddeel van Lemon Myrtle. Gebruik Lemon Myrtle om de huid of oppervlakken te reinigen of de lucht te zuiveren. Verdun Lemon Myrtle altijd met een dragende olie om huidgevoeligheid te minimaliseren.

Zoet, citroenachtig, en licht kruidig, het aroma van Lemon Myrtle is tegelijkertijd kalmerend en opbeurend voor de stemming.

Gebruikstips

 • Voor een DIY allesreiniger, voeg enkele druppels Lemon Myrtle en Wilde Sinaasappel toe aan een sprayfles met water en witte azijn.
 • Verstuif om de lucht te zuiveren en het gevoel van welzijn te ondersteunen.
 • Voeg 1 druppel toe aan uw gezichtsreiniger of moisturizer voor een versterkte zuiverende werking en extra geur.

Waar komt Lemon Myrtle vandaan?

Citroenmirtebomen komen oorspronkelijk uit Australië en zijn afkomstig van de subtropische en tropische oostkust van Australië, 50-800 meter boven de zeespiegel. Aboriginal (inheemse) Australiërs en Torres Straight Islanders hebben Lemon Myrtle lang gebruikt voor verschillende doeleinden.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg