doTERRA Lime (Limoen) Etherische Olie (15ml)

 22,67

  Met zijn stimulerende en verfrissende eigenschappen verbetert Lime de stemming en reinigt het zowel de lucht, de huid en ons inwendig systeem. De etherische olie heeft een sterke citrusgeur en geeft energie.

  Op voorraad

  De sterke citrusgeur die de Limoen (Lime) olie van doTERRA verspreid, is verfrissend en energiek, zowel in geur en smaak. Deze stimulerende en verfrissende eigenschappen beïnvloeden de stemming en reinigen zowel de lucht als het lichaam.

  De olie kan toegepast worden op de huid en is een uitstekende aanvulling in bad- en douchegels, bodylotions en deodoranten. Lime kent eindeloze toepassingsmogelijkheden in koken, schoonmaken, persoonlijke verzorging en meer. Voeg wat olie toe aan een smoothie of vul de ruimte met een energie gevend aroma.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Limoen Olie*

  • Doe wat druppels in een diffuser om de lucht te reinigen en je humeur te verbeteren.
  • Wat Lime olie op een katoenen doek helpt bij het verwijderen van vetvlekken en sticker resten.
  • Voeg een druppel toe aan het drinkwater voor een frisse smaak.
  • Voeg een druppel toe aan een gezichtsreiniger of shampoo voor extra reinigende eigenschappen.

  Hoofdbestanddelen Lime

  Deze etherische olie bestaat voornamelijk uit limonenen, p-pineen en y-terpineen.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten het bereik van kinderen houden.
  Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.
  Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg