doTERRA Lime (Limoen) Etherische Olie (15ml)

 22,67

  Met zijn stimulerende en verfrissende eigenschappen verbetert Lime de stemming en reinigt het zowel de lucht, de huid en ons inwendig systeem. De etherische olie heeft een sterke citrusgeur en geeft energie.

  Op voorraad

  De sterke citrusgeur die de Limoen (Lime) olie van doTERRA verspreid, is verfrissend en energiek, zowel in geur en smaak. Deze stimulerende en verfrissende eigenschappen beïnvloeden de stemming en reinigen zowel de lucht als het lichaam.De olie kan toegepast worden op de huid en is een uitstekende aanvulling in bad- en douchegels, bodylotions en deodoranten. Lime kent eindeloze toepassingsmogelijkheden in koken, schoonmaken, persoonlijke verzorging en meer. Voeg wat olie toe aan een smoothie of vul de ruimte met een energie gevend aroma.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Limoen Olie*

  • Doe wat druppels in een diffuser om de lucht te reinigen en je humeur te verbeteren.
  • Wat Lime olie op een katoenen doek helpt bij het verwijderen van vetvlekken en sticker resten.
  • Voeg een druppel toe aan het drinkwater voor een frisse smaak.
  • Voeg een druppel toe aan een gezichtsreiniger of shampoo voor extra reinigende eigenschappen.

  Hoofdbestanddelen Lime

  Deze etherische olie bestaat voornamelijk uit limonenen, p-pineen en y-terpineen.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.