doTERRA Buddha Wood (Boeddha Hout) Etherische Olie (5ml)

 49,95

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Op voorraad

PRODUCTBESCHRIJVING

Boeddhahout is een kleine boom die van oudsher groeit in de weidegronden van oostelijk Australië. Deze stevige struik werd van oudsher gebruikt door de Aboriginal Volkeren van Australië. Uniek,
bestaat de essentiële olie van Boeddhahout voornamelijk uit bicyclische sesquiterpenen die bekend staan als eremophilonen. Ook bekend als Australisch woestijnrozenhout, velen vergelijken het aroma en voordelen van Buddha Wood essentiële olie met gewone sandelhout, hoewel de chemie en aroma verschillen. Met meer prominente balsamico- en rooknoten, wordt Buddha Wood vaak gebruikt in persoonlijke geuren – vaak voor mannen. Gebruik Boeddha Hout als onderdeel van uw
rustgevende, kalmerende meditatieve praktijk, of probeer het na een fysieke activiteit.

GEBRUIK

 • Creëer een kalmerende massage door één tot twee druppels te combineren met dōTERRA gefractioneerde Kokosolie.
 • Meng met citrus of bloemen oliën in een roller flesje of uw favoriete dōTERRA diffuser om een verkwikkende, maar toch aardse aromatische ervaring te creëren.
 • Voeg een paar druppels Buddha Wood toe aan uw dagelijkse dōTERRA moisturiser voor een verbeterde aromatische dagelijkse hydratatie.
Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg