doTERRA Caraway (Karwijzaad) Etherische Olie (5ml)

 29,95

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Als het gaat om een gezonde spijsvertering en het kalmeren van het lichaam, kunt u rekenen op karwij.* Etherische olie van karwij biedt krachtige gastro-intestinale ondersteuning bij inname.

Op voorraad

Gebruikstips

 • Na een grote maaltijd of het uitproberen van nieuw voedsel, neem Karwij inwendig in.
 • Gebruik karwijolie in uw keuken.
 • Breng een druppel aan op uw tandenborstel samen met uw tandpasta.

Waar wordt karwij etherische olie voor gebruikt?

Karwij olie wordt voor verschillende dingen gebruikt, maar het wordt meestal inwendig gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering.* Neem Karwij inwendig om toegang te krijgen tot de gastro-intestinale voordelen van Karwij olie.* Er zijn een paar manieren om het inwendig te nemen. Er zijn een paar manieren om het in te nemen. Je kunt het simpelweg toevoegen aan een drankje of het in een plantaardige capsule nemen, maar je kunt er ook mee koken.

Bovendien kan karwij helpen bij gewichtsbeheersing wanneer het inwendig wordt genomen.* In klinische studies vertoonde karwij extract eigenschappen die helpen bij het verminderen van de eetlust en het beheersen van gewicht wanneer het gecombineerd wordt met lichaamsbeweging.*

Limoneen en carvon – twee van de belangrijkste bestanddelen van de etherische olie van karwij – kunnen ook kalmerend werken bij inname.* In experimenteel onderzoek bleek de inname van limoneen kalmerend te werken op de dikke darm en carvon bleek kalmerend te werken op het zenuwstelsel.*

Hoe ruikt karwij?

Etherische olie van karwij ruikt kruidachtig en licht houtachtig. Een druppel of twee karwij is een goede toevoeging aan oliemengsels als een warme maar frisse noot.

Koken met karwij olie

De volgende keer dat een recept vraagt om karwij, probeer dan eens karwij etherische olie te gebruiken. Het is ongelooflijk krachtig, dus een beetje gaat een lange weg, en je zult ook toegang krijgen tot alle fantastische interne voordelen van karwij. Begin met de hoeveelheid van een tandenstoker. Je kunt altijd meer toevoegen, maar je kunt er niets uithalen! Als je na het toevoegen van een tandenstokerhoeveelheid nog steeds meer smaak wilt, kun je meer toevoegen met een tandenstoker of je kunt een druppel toevoegen. Door de druppel in een lepel te doen en te roeren, voorkom je dat je per ongeluk extra druppels rechtstreeks in je gerecht doet.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg