doTERRA Blue Tansy etherische olie (5ml)

 148,67

  Blue Tansy is een nieuwe olie van doTERRA die  al terug te vinden is in de blends Balance en Deep Blue. De olie kent veel voordelen voor de huid en kan toegevoegd worden aan verschillende huidcrèmes.

  Op voorraad

  Blue Tansy is een nieuwe olie uit Noord-Marokko. Deze olie is al een belangrijk ingrediënt in sommige blends van doTERRA, waaronder Balance en Deep Blue. Deze olie kan nuttig zijn om de huid gezond te houden. In Blue Tansy vindt je namelijk chamazulene, dezelfde chemische stof die de olie zijn karakteristieke diep blauwe kleur geeft. De olie wordt ook veel gebruikt in de nieuwe Anti-Aging Eye Cream van doTERRA.

  De blauwe kleur kan vlekken achter laten op oppervlakten, stof en huid. Als de olie wordt gebruikt met gefractioneerde kokosolie, laat Blue Tansy niet snel zijn kleur achter.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Voeg Blue Tansy toe aan de favoriete gezichtsreiniger om vlekken te verminderen. Het kan ook toegevoegd worden aan vochtinbrengende crème om de huid te kalmeren.
  • De olie is goed te combineren met Geranium, Clary Sage (Scharlei), Petitgrain, Lavender (Lavendel), Juniper Berry (Jeneverbes), Spearmint (Spearmunt) en
  • Ylang Ylang in de diffuser om een positieve sfeer te creëren.
  • Omdat Blue Tansy zo'n prachtig diepblauwe kleur heeft, kan het als natuurlijke kleurstof gebruikt worden in bijvoorbeeld zelfgemaakte zeep.
  • Combineer de olie met Lavender (Lavendel) en gefractioneerde kokosolie voor een kalmerende massage na een lange dag.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten het bereik van kinderen houden.
  Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg