doTERRA Magnolia Touch roller (10ml)

 47,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Magnolia wordt al honderden jaren gebruikt in de Chinese geneeswijzen en staat bekend om de emotionele voordelen. Nu in handige Touch roller.

Op voorraad

De magnolia is een heerlijke, tropische bloem met emotioneel kalmerende voordelen. In traditionele gezondheidspraktijken van China en Thailand worden magnoliabloemen gebruikt om een gevoel van evenwicht in het lichaam te creëren. De etherische olie uit de bloemblaadjes van de magnolia, vindt je nu terug in de handige Magnolia Touch. Omdat de olie al verdund is met “FCO”, kan hij direct op de huid toegepast worden.De Magnolia Touch maakt het mogelijk om de olie makkelijk mee te nemen. De heerlijke geur kan als persoonlijk parfum dienen, wat door de roller makkelijk mee te nemen en toe te passen is. Magnolia olie is een kostbare, dure olie vanwege de moeilijkheid om de bloesems te laten groeien en oogsten. In de aromatherapie wordt magnolia vaak ingezet om angstige gevoelens te kalmeren.Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

 • Als er zenuwen komen opzetten, gebruik dan de Magnolia Touch op de polsen voor een kalmerend effect.
 • Gebruik de olie als persoonlijk parfum.
 • Voor een algemeen ontspannen gevoel, roll de Magnolia Touch op de onderkant van je voeten.

Samenstelling Magnolia Touch roller

Deze olieroller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.