doTERRA Neroli Touch roller (10ml)

 81,33

  De Neroli Touch is rustgevend voor de huid en is speciaal samengesteld met gefractioneerde kokosolie om een positieve, kalmerende ervaring te bieden als het op de huid wordt aangebracht.

  Op voorraad

  De olie in de Neroli Touch roller is gedestilleerd uit de bloemen van de bittere sinaasappelboom. Van dezelfde boom zijn ook nog twee andere oliën afkomstig: Wild Orange (Wilde sinaasappel) van de sinaasappelschillen en Petitgrain van de bladeren en twijgen van de boom. Er is veel onderzoek gedaan naar het aroma van Neroli.Volgens onderzoek zorgt Neroli Touch voor ontspanning, verhoogt het humeur, vermindert het angstgevoelens en bevordert het algehele welzijn. Op de huid kan Neroli Touch worden gebruikt om de huid te kalmeren en het uiterlijk van vlekken te verminderen. Deze olie komt in een handige roller, zodat het gebruik en de toepassing van de olie gemakkelijker wordt.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Rol de Neroli Touch op de huid om de huid te verzachten.
  • Combineer Neroli met Lavender (Lavendel), Ylang Ylang en Marjoram (Marjolein) voor een ontspannende massage.
  • Gebruik de olie gedurende de dag om het humeur te verlichten.
  • De olie kan angstige gevoelens wegnemen, doe de olie op de palmen van de hand en adem hem diep in.

  Samenstelling Neroli Touch roller

  Deze olieroller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:
  • “FCO”

  • Neroli etherische olie

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.