Arborvitae doTERRA

dōTERRA Arborvitae Studie

Arborvitae, bekend als de “levensboom”, is een naaldboom die inheems is in het noorden van de Verenigde Staten en Canada. Alle delen van de Arborvitae boom werden uitgebreid gebruikt door Indianen voor het bouwen van schepen, totempalen, manden, en voor een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen.

Hoewel de essentiële olie van de Arborvitae aan populariteit heeft gewonnen in de huidverzorging, was wetenschappelijk onderzoek naar de activiteiten van de Arborvitae in menselijke cellen letterlijk onbestaand. Onlangs hebben doTERRA-wetenschappers de eerste studie gepubliceerd waarin de biologische activiteit van de etherische olie van Arborvitae in menselijke huidcellen wordt onderzocht.

De studie ontdekte dat Arborvitae in staat was om weefselreconstructie-gerelateerde eiwitten te beïnvloeden. De etherische olie van Arborvitae bleek ook een verschillende invloed te hebben op de wereldwijde menselijke gen-expressie. Deze resultaten suggereren dat de etherische olie van Arborvitae zeer actief is in menselijke huidcellen, met name ter ondersteuning van gezonde ontstekings- en weefsel hermodelleringsprocessen.

Hoewel er nog veel te leren valt over de mechanismen die deze processen mogelijk maken, is deze studie de eerste in een lange lijn van onderzoek dat doTERRA-wetenschappers hebben gepland om het begrip van deze verbazingwekkende olie te bevorderen.

Winkelwagen