Revitaliseer je haar met de nieuwe doTERRA shampoo

Gezondheid van binnen naar buiten!

Als je op zoek bent naar een nieuwe, verbeterde shampoo die niet alleen je haar maar ook je hoofdhuid verzorgt, dan hoef je niet verder te zoeken. doTERRA heeft namelijk een nieuwe lijn met shampoo en conditioner op de markt gebracht die gebruik maakt van de kracht van etherische oliën. In deze blogpost bespreken we de inhoudstoffen van de shampoo en de werking van de etherische oliën voor je haar en hoofdhuid.

De doTERRA shampoo is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder etherische oliën van lavendel, rozemarijn, pepermunt en eucalyptus. Deze oliën hebben elk hun eigen unieke eigenschappen die je haar en hoofdhuid ten goede komen. Lavendelolie heeft bijvoorbeeld een kalmerend effect op de hoofdhuid, terwijl rozemarijnolie de doorbloeding stimuleert en de haargroei bevordert.

Pepermuntolie heeft een verkoelend effect en vermindert eventuele jeuk op de hoofdhuid. Eucalyptusolie werkt als een natuurlijk antisepticum en gaat zo roos en andere hoofdhuidproblemen tegen. Al deze oliën zorgen samen voor een verzorgende, natuurlijke werking op je haar en hoofdhuid.

Bij doTERRA staan zuiverheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Alle ingrediënten in de shampoo zijn dan ook van hoge kwaliteit en zo puur mogelijk. De oliën worden verkregen uit de eerste distillatie, wat betekent dat de oliën de hoogste kwaliteit en potentie hebben. Daarnaast zijn de ingrediënten biologisch geteeld en vrij van synthetische toevoegingen.

Kortom, de nieuwe shampoo van doTERRA is een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke, verzorgende shampoo. De etherische oliën zorgen voor een natuurlijke werking op je haar en hoofdhuid, terwijl de ingrediënten zo puur mogelijk zijn. Met deze shampoo weet je zeker dat je je haar en hoofdhuid op een natuurlijke en gezonde manier verzorgt.

De shampoo is sinds februari 2023 in Europa verkrijgbaar, de conditioner en leave-in conditioner volgen.

Winkelwagen