Terug naar producten
doTERRA Family Essentials Kit Oorspronkelijke prijs was: € 233,00.Huidige prijs is: € 174,75.

On Guard Cleaner Concentrate

 23,00

  doTERRA On Guard Cleaner Concentrate is ontworpen om de ideale natuurlijke reiniger te zijn. Het schoonmaakmiddel wordt versterkt met de eigenschappen van de etherische olie On Guard. Deze olie staat bekend om zijn natuurlijke bescherming tegen bepaalde omgevingsfactoren, terwijl de algemene schoonmaakmogelijkheden worden verhoogd.

  Het schoonmaken van het huis gebeurt tegenwoordig vaak met chemische producten die niet goed zijn voor onze omgeving. dōTERRA heeft daarom de On Guard Cleaner Concentrate ontwikkeld om op een natuurlijke en veilige manier schoon te maken. On Guard Cleaner bevat een beschermende mix van etherische oliën; Wild Orange, Clove, Cinnamon, Eucalyptus en Rosemary.Door de etherische oliën blend On Guard die verwerkt is in dit geconcentreerde schoonmaakmiddel, heeft de Cleaner extra schoonmaakkracht, een aangename geur en natuurlijke bescherming. Dit schoonmaakmiddel heeft een krachtig vermogen om als allesreiniger ingezet te worden in de keuken, badkamer of woonkamer.De On Guard Concentrate is niet toxisch en biologisch afbreekbaar, zodat het niet alleen vriendelijk is voor het hele gezin, maar ook voor het milieu. Met zijn beschermende werking en geeft net even dat extra tandje kracht om de oppervlakken echt goed schoon te maken.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Allesreiniger: Meng 2 eetlepels On Guard Cleaner Concentrate met 700 ml water.
  • Badkamer: Mix 3 eetlepels schoonmaakmiddel met 700 ml water.
  • Afwas: Meng 3 eetlepels On Guard Cleaner met 1 liter water.
  • Sterk vervuilde oppervlakten: On Guard Cleaner direct op sterk vervuild oppervlak aanbrengen en laten inwerken.
    *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.