OnGuard doTERRA

On Guard van dōTERRA

Soms voel je je aangevallen, onbeschermd, kwetsbaar, gemanipuleerd en vatbaar voor publieke druk. Op spiritueel gebied voelen we ons soms machteloos en is het lastig om vertrouwen te hebben. We verzinnen smoesjes voor de dingen die we niet ‘kunnen’ doen en hebben genoeg meningen waarom het leven niet eerlijk is.
Als je je daarentegen lichamelijk beschermd en veilig voelt, creëert het lichaam sterke afweermechanismen. De huid heeft dan een gezonde dikte, het bloed stroomt gelijkmatig, het spijsverteringsstelsel heeft een gezond schild van bacteriën en produceert goede spijsverteringsenzymen en de longen produceren een diepe en volle ademhaling. Op spiritueel gebied zijn we mondiger, zoeken oplossingen voor problemen en vinden acties en situaties waardoor wij onze doelen kunnen bereiken. Om deze bescherming te creëren, heeft dōTERRA de On Guard olie ontwikkeld.

In de 15e eeuw, rond de tijd van de builenpest, roofden vier dieven spullen van de lijken van slachtoffers van de pest zonder ooit de ziekte op te lopen. Toen de Franse autoriteiten de criminelen arresteerden, kregen ze een deal aangeboden. In ruil voor een lichtere straf, zouden ze hun kennis delen over de specifieke kruidenmix die ze hadden gemaakt om hen te beschermen tegen de pest. Deze kruidenmix was de voorloper van wat we nu kennen als de beschermende blend van dōTERRA , On Guard.

 

Het toepassen van On Guard

On Guard is één van de bestverkochte oliën van dōTERRA. Het is een krachtige mix voor bescherming en is bewezen zeer effectief te zijn bij het versterken van het immuunsysteem. On Guard is een blend van dōTERRA’s oliën Wild Orange, Clove, Cinnamon, Eucalyptus en Rosemary. On Guard heeft vele huishoudelijke producten wat het dagelijks gebruiken van On Guard makkelijker maakt. Zo is er een tandpasta, handzeep, beadlets, handreiniger, en nog een aantal producten.

Bescherming & Grenzen

De combinatie van de oliën die in On Guard gebruikt worden, wordt over het algemeen gebruikt om ons te beschermen tegen bacteriën, schimmels en virussen. Deze blend gaat echter verder dan het fysieke level door individuen te helpen bij het afweren van energetische parasieten, dominante persoonlijkheden en andere negatieve invloeden. Deze blend, ook wel de beschermende blend genoemd, ondersteunt een natuurlijke zelfliefde en het innerlijke besluit om voor jezelf op te komen. On Guard richt zich vooral op personen met een zwakke grensbeleving en geeft hen de kracht om “nee” te durven zeggen.

On Guard zelf toepassen

  1. Zere keel: Mix On Guard met een eetlepel water en gorgel een minuut. Slik het daarna door. Mix 2-3 druppels met 2 druppels Lemon en wat honing. Neem tijdens de wintertijd in.
  2. Immuunsysteem blend: 5 druppels On Guard, 4 druppels Oregano, 3 druppels Frankincense, 2 druppels Peppermint, 1 druppel Lemon mixen voor inname. Voeg 1 druppel Arborvitae toe als je het op de huid in een roller doet.
  3. Stomen: Voeg 1-2 druppels en 1-2 druppels Air toe aan heel warm water en adem in. Het zorgt ervoor dat de luchtwegen weer open gaan.
  4. Super schoonmaakmiddel: Voeg toe aan spuitflessen voor het schoonmaken. Hiervoor kun je ook gebruik maken van de dōTERRA On Guard Cleaning Concentrate. Voeg een aantal druppels toe aan de afwasmachine, was en dweilwater.
  5. Insectenbeten: Doe op de huid bij bijen- en insectenbeten om het gif te neutraliseren en de huid te ondersteunen.
  6. Tanden & tandvlees: Gorgel met 1-2 druppels en poets daarna dagelijks voor gezonde tanden en tandvlees. Doe 1-2 druppels On Guard op het tandvlees en de tanden. Gorgel met 5 druppels en 1 eetlepel water om de pijn na een tandartsafspraak te verlichten.
  7. Schone lucht: In een diffuser zorgt deze olie voor een schone lucht, vermindering van schimmel en het boosten van het immuunsysteem.
  8. Verminderen van rookdrang: Doe een druppel in je mond om de rookdrang te verminderen. Versterk het door het toevoegen van een druppel Clove.
  9. Huidverzorging: Bij huidproblemen, doe de olie direct op de aangedane plek. Wissel af met Oregano & Frankincense.
  10. DIY Schoonmaak Doekjes: Dompel kwaliteit keukenpapier (velletjes) in de olie en water en bewaar het in een plastic doosje.

 

X