doTERRA On Guard Touch roller (10ml)

 37,67

  On Guard Touch Protective Blend is een handige roller die makkelijk mee te nemen en te gebruiken is gedurende dag.

  Op voorraad

  On Guard Touch van doTERRA biedt een zachte en handige applicatiemethode voor de On Guard Protective Blend. De roll-on is perfect te gebruiken door zowel kinderen als volwassenen en kan topisch toegepast worden op de borst en de onderkant van de voeten. Doordat de On Guard olie in deze roller al verdund is met gefractioneerde kokosolie kan hij gelijk op de huid gebruikt worden.

  De On Guard Touch heeft een energiek aroma, wat je doet denken aan de knusse wintertijd. Deze roller is het fijnst te gebruiken in de wintermaanden. Bescherm jezelf door de olie toe te passen op de onderkant van de voeten.

  De samenstelling in On Guard Touch staat bekend om de reinigende eigenschappen voor de huid. Geniet van het unieke aroma en de krachtige voordelen van de samenstelling in deze handige roller. Makkelijk te gebruiken in huis en mee te nemen op reis.

  Meer lezen over de etherische olie On Guard? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Breng aan op de borst of aan de onderkant van de voeten.
  • Gebruik op de handpalmen om de huid te zuiveren.
  • Breng de On Guard Touch aan op de pols of polspunten om een energiek aroma als persoonlijk parfum gedurende de hele dag te ervaren.

  Samenstelling On Guard Touch

  Deze makkelijke roller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  • Gefractioneerde kokosolie
  • Wild Orange
  • Clove
  • Cinnamon
  • Eucalyptus
  • Rosemary

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan eerst uw arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.
  Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg