doTERRA On Guard Touch roller (10ml)

 37,67

  On Guard Touch Protective Blend is een handige roller die makkelijk mee te nemen en te gebruiken is gedurende dag.

  Op voorraad

  On Guard Touch van doTERRA biedt een zachte en handige applicatiemethode voor de On Guard Protective Blend. De roll-on is perfect te gebruiken door zowel kinderen als volwassenen en kan topisch toegepast worden op de borst en de onderkant van de voeten. Doordat de On Guard olie in deze roller al verdund is met gefractioneerde kokosolie kan hij gelijk op de huid gebruikt worden.De On Guard Touch heeft een energiek aroma, wat je doet denken aan de knusse wintertijd. Deze roller is het fijnst te gebruiken in de wintermaanden. Bescherm jezelf door de olie toe te passen op de onderkant van de voeten.De samenstelling in On Guard Touch staat bekend om de reinigende eigenschappen voor de huid. Geniet van het unieke aroma en de krachtige voordelen van de samenstelling in deze handige roller. Makkelijk te gebruiken in huis en mee te nemen op reis.Meer lezen over de etherische olie On Guard? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Breng aan op de borst of aan de onderkant van de voeten.
  • Gebruik op de handpalmen om de huid te zuiveren.
  • Breng de On Guard Touch aan op de pols of polspunten om een energiek aroma als persoonlijk parfum gedurende de hele dag te ervaren.

  Samenstelling On Guard Touch

  Deze makkelijke roller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:
  • Gefractioneerde kokosolie
  • Wild Orange
  • Clove
  • Cinnamon
  • Eucalyptus
  • Rosemary

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.