doTERRA ZenGest Touch roller (10ml)

 32,33

  De ZenGest Touch roller kan helpen bij een opgeblazen gevoel, of andere maag en darmklachten. Ook toepasbaar bij reisziekten.

  Op voorraad

  ZenGest Touch roller is direct klaar voor gebruik. De olie kan helpen bij de spijsvertering, om de maag te verzachten en de totale spijsverteringskwaliteit te verbeteren. Dit unieke mengsel bevat Ginger, Fennel en Coriander. Peppermint, Terragon, Anise Seed en Caraway helpen met de spijsvertering en het behoud van een gezond maagdarmkanaal. ZenGest Touch is geweldig om bij de hand te hebben bij een opgeblazen gevoel na het eten, de olie is veilig en effectief.

  Intern gebruik van ZenGest is een gezonde, natuurlijke en zachte manier om een maag die overstuur is te verzachten of een gezond spijsverteringsstelsel te handhaven. In de ZenGest Touch is de ZenGest blend verdund met gefractioneerde kokosolie, waardoor hij direct op de huid toepasbaar is.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Smeer de olie op de buik voordat er gevlogen of gereden wordt. De ZenGest Touch kan met zijn rustgevende olie zorgen voor minder reisziekten.

  Samenstelling ZenGest Touch

  Deze olie is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  • Anise Seed
  • Peppermint
  • Ginger
  • Caraway
  • Coriander
  • Fennel
  • Gefractioneerde Kokosolie

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg