De unieke combinatie van Ginger, Peppermint, Caraway, Anise, Coriander, Terragon en Fennel die je in deze softgels vindt, heeft een rustgevende werking op de spijsvertering en andere maagklachten. Al deze etherische oliën zijn gecombineerd in de ZenGest blend en deze blend is weer terug te vinden in de vegetarische ZenGest softgels. De softgels maken dat het innemen van de rustgevende oliën makkelijker wordt en on-the-go gebruikt kunnen worden.

Meer lezen? Klik hier.

Gebruiksaanwijzing*

Neem 1 softgels één of meerdere keren per dag, indien nodig, in met water.

Ingrediënten ZenGest softgels
Ginger
Peppermint
Caraway
Anise
Coriander
Terragon
Fennel
Olijfolie
Maïszetmeel
Glycerine
Carrageen
Maltitol
Gezuiverd water
Waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen houden.
Als u onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan eerst uw arts.
Bewaar op een koele, droge plek.

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

doTERRA ZenGest softgels (60st)

 28,33

Uitverkocht

DigestZen® Soft gels Digestive Blend dōTERRA bevat een unieke combinatie van Ginger, Peppermint, Karwij, Anijs, Koriander, Tarragon en Venkel om voor de spijsvertering en ongemak op maag, op een rustgevende, natuurlijke manier te verhelpen.. Elke vegetarische soft gel bevat 120 mg DigestZen, de olie die u kent en vertrouwt voor de totale spijsverteringskwaliteit.

Winkelwagen