doTERRA Holiday Peace Etherische Olie (15ml)

 35,65

    A
    Aromatic

Breng een omgeving van harmonie, evenwicht en vrede in uw huis met Holiday Peace. Het verfrissende, verkwikkende aroma van dennenbomen zal u het hele seizoen doen denken aan serene wintertaferelen.

Gebruikstips

  • Verstuif rond het huis voor een bijeenkomst of wanneer u maar wilt om een gastvrije sfeer van vrede en rust te creëren.
  • Voeg enkele druppels toe aan een sprayfles met water om een verfrissende room spray te creëren.
  • Maak een spritzer en vernevel je vakantie- of seizoensdecoratie voor een aardende, houtachtige geur.
  • Voeg een paar druppels toe aan een warm bad met Epsomzout.

De feestdagen kunnen druk en soms ronduit overweldigend zijn. Breng een vredige sfeer in je leven met deze gepatenteerde mix van essentiële oliën van Frankincense, Siberian Fir, Douglas Fir, Himalaya Fir, Grapefruit, en Vetiver.

Frankincense, de koning onder de oliën, wordt al eeuwenlang gewaardeerd als een van de meest kostbare en krachtige essentiële oliën. Haar rijke geur nodigt uit tot rust en ontspanning.
De aardachtige Vetiver heeft een kalmerend aroma en is bijzonder geschikt voor rustgevende massages.
Zoet, subtiel en licht, Grapefruit voegt een vleugje citrus toe aan het aroma. Grapefruit is reinigend en helpt de lucht te verfrissen.
Een naaldboom trio van Siberische Fir, Douglas Fir, en Himalaya Fir brengen evenwicht en verfrissing in dit mengsel. Schoon, houtachtig en fris, alle drie deze dennenoliën helpen een gevoel van gemakkelijk ademen te bevorderen, terwijl ze ook een aardend effect hebben.
Echt een winter melange, verspreid Holiday Peace door het hele huis en geniet van het magische aroma van frisse boslucht.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg