doTERRA ZenGest Digestive Blend (15ml)

 48,33

  Heeft u last van een opgeblazen gevoel? Probeer dan de ZenGest van doTERRA. Deze samenstelling van kalmerende oliën kan helpen bij de spijsvertering.

  Op voorraad

  doTERRA heeft verschillende etherische oliën samengevoegd om de ZenGest Digestive blend te maken. Deze samenstelling van oliën kan helpen bij de vertering van voedsel en een opgeblazen gevoel verminderen.De blend is een unieke samenstelling van verschillende oliën die bekend staan om hun kalmerende werking op de spijsvertering. Als de olie ingenomen wordt, kan het de gezondheid van de spijsvertering ondersteunen. Het is een olie die geweldig is om altijd bij de hand te hebben om af en toe opkomende maagklachten te verzachten.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Een paar druppels ZenGest toegevoegd aan drinkwater kan een opgeblazen gevoel verminderen of af en toe opkomende buikklachten verzachten.
  • Wrijf de olie op het maaggebied voor het vliegen of voor een lange autorit.

  Samenstelling ZenGest Digestive Blend

  Deze olie is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.