doTERRA Console Touch roller (10ml)

 44,00

  Console Touch maakt het gebruik van de Console Comforting Blend makkelijker. Deze olie kan comfortabele gevoelens bevorderen, waardoor rustige emoties weer hun plek vinden.

  Op voorraad

  Iets of iemand waar u van houdt verliezen, kan zeer vervreemdend zijn. Onuitgesproken woorden en onbeantwoorde vragen kunnen zorgen en een onrustig gevoel geven. Console Comforting Blend is een troostende samenstelling die gevoelens van comfort en hoop in tijden van verlies kan bevorderen.De Console Touch is een samenstelling van de Console Comforting Blend met gefractioneerde kokosolie in een handig roll-on flesje. Deze uitvoering van de blend maakt dat de olie makkelijk mee te nemen is en goed toegepast kan worden. Console Touch helpt u de deur dicht te doen voor verdriet en helpt u de eerste stappen te zetten naar een emotionele genezing.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Het aanbrengen van de Console Touch rondom de hartstreek of op de onderkant van de voeten kan troostend helpen gedurende tijden van verlies.
  • Rol de olie op een doekje en plaats het in laden of kasten om kleding een comfortabel aroma te geven.
  • Houd deze handige roller in uw tas en inhaleer direct of doe met regelmaat op de polsen wanneer u zich verdrietig of onrustig voelt.
  • Doe 2 a 4 druppels in een diffuser. Dit kan helpen u te troosten.

  Samenstelling Console Touch

  Deze olie is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.