doTERRA White Grapefruit Etherische Olie (5ml)

 33,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal
  N
  Neat

Witte grapefruit, hoewel anders van kleur en iets wranger, heeft deze veel van dezelfde eigenschappen als je vertrouwde Roze grapefruit!

Op voorraad

Gebruikstips

 • Voor een DIY (Do It Yourself) kamer of badkamer verfrissende spray, doe een aantal druppels van White Grapefruit, Bergamot, Lavendel, en uw favoriete spar olie in een spray fles met water.
 • Voeg 1-3 druppels Witte Grapefruit toe aan water, limonade, of thee voor een vleugje smaak en een goede spijsvertering.*
 • Neem Witte Grapefruit op in je huidverzorgingsroutine door het toe te voegen aan je favoriete scrub of scrub.
 • Voeg een paar druppels White Grapefruit toe aan shampoo voor extra reinigende eigenschappen en een lichte, zoete geur.
 • Verstuif White Grapefruit samen met Douglas Fir voor een verfrissende, energieke, balancerende atmosfeer.

Wat is het Verschil tussen Roze en Witte Grapefruit Etherische Olie?

Witte Grapefruit en Roze Grapefruit zijn simpelweg verschillende variëteiten van dezelfde plant. Het verschil in naam komt van de kleuren van de vruchten, maar ze hebben een vergelijkbare chemische samenstelling en andere kenmerken.

Waar wordt Grapefruit olie voor gebruikt?

Witte Grapefruit etherische olie kan aromatisch, uitwendig en inwendig gebruikt worden.De heerlijke frisse citrusgeur is opbeurend en kan worden gebruikt om een omgeving van positiviteit en vertrouwen te creëren. Diffuse White Grapefruit in de ochtend als je je voorbereidt op de dag of in de middag als je wat extra energie en ondersteuning nodig hebt. Of doe White Grapefruit op diffuser sieraden om de geur de hele dag met je mee te dragen. Een andere manier om het aromatisch te gebruiken is door het maken van een natuurlijke room spray of luchtverfrisser.Het belangrijkste chemische bestanddeel in Witte Grapefruit is limoneen, wat betekent dat de olie zeer reinigend en zuiverend is. Gebruik het als onderdeel van je schoonmaakregime of doe een paar druppels in je aanrecht om het fris te laten ruiken.

Is het veilig om grapefruit etherische olie te drinken?

Een andere manier om te profiteren van Grapefruits reinigende eigenschappen is inwendig. Inwendig genomen, bevordert Witte Grapefruit de gezondheid van het maag-darmkanaal en de spijsvertering.* Het helpt ook een gezonde stofwisseling te ondersteunen.*Voeg een paar druppels Grapefruit olie toe aan je water en geniet van de bijpassende smaak of probeer het toe te voegen aan een smoothie. Je kunt ook gewoon een paar druppels onder de tong doen of het in een plantaardige capsule nemen.

Is Grapefruit goed voor de huid?

Een ander voordeel van Grapefruits reinigende en zuiverende eigenschappen is dat ze kunnen worden toegepast op de huid. Voeg een druppel toe aan je gezichtsreiniger voor een zoete geur en een zuiverende boost! Grapefruit gebruiken als onderdeel van je avondverzorging vermindert het ontstaan van puistjes en bevordert een gezond uitziende teint.Omdat Witte Grapefruit een citrusolie is, is het lichtgevoelig. Dit betekent dat u UV-stralen moet vermijden tot 12 uur na het plaatselijk aanbrengen van de olie. Een gemakkelijke manier om dit te doen is om Grapefruit alleen te gebruiken tijdens je avondlijke huidverzorgingsroutine.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.