doTERRA Turmeric Etherische Olie (15ml)

 48,33

  Turmeric staat algemeen bekend om zijn ayurvedische gezondheidstoepassingen. Turmeric bevordert, wanneer het ingenomen wordt, een positieve immuunfunctie.

  Op voorraad

  Turmeric is een belangrijk onderdeel van ayurvedische gezondheidspraktijken in India. De olie wordt via stoom gedistilleerd uit de kurkumawortel. In de olie worden twee unieke chemische componenten gevonden; Turmerone en ar-turmerone. Deze twee staan vooral bekend voor hun voordelen op het zenuwstelsel.

  De Turmeric olie is zowel intern als aromatisch heilzaam. Voor het immuunsysteem kan de olie kalmerend werken en een positief immuunrespons bevorderen. Ook kan de olie een heldere, gladde en stralende huid bevorderen. Neem de olie dagelijks in om een gezonde immuunfunctie te ondersteunen, samen met een gezonde bloedsomloop. Naast de vele voordelen op het lichaam, is Turmeric een geweldige explosie van smaak voor de hartige maaltijden.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Turmeric Olie *

  • Neem de olie dagelijks in als antioxidant en ondersteun de immuunreactie.
  • Turmeric kan ondersteunend werken op het metabolische systeem.
  • Gebruik een aantal druppels in een gezichtsmasker om de huid een gezonde gloed te geven.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg