doTERRA Balance Grondende Etherische Olie Blend (15ml)

 39,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Neemt onrust en spanning de overhand in jouw leven en ben je toe aan wat meer rust en harmonie? Deze blend van doTERRA geeft kalmte aan de geest en het lichaam en zorgt voor een balans in emoties. In deze olie zijn Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy en Blue Chammomile gecombineerd om een krachtige, aardende werking aan lichaam en geest te geven.

Op voorraad

In de Balance Grounding Blend heeft doTERRA krachtig aardende oliën samengevoegd om rust en harmonie in lichaam en geest te bevorderen. De olie heeft een warme geur die aarding, ontspanning en een gevoel van evenwicht creëert. Het houtachtige aroma zorgt voor een gevoel van rust en welzijn. doTERRA raadt iedereen aan om de dag te beginnen met Balance onder de voeten voor een goede start van de dag. In deze olie vind je de volgende etherische oliën van doTERRA: Spruce, Ho Wood, Frankincense (Wierook), Blue Tansy (Blauwe Boerenwormkruid) en Blue Chamomile gecombineerd met gefractioneerde kokosolie.Ho Wood, Blue Tansy en Blue Chamomile kunnen angstige gevoelens verminderen en Frankincense ondersteunt aarding en een balans binnen de emoties. De olie ondersteunt rust, vrede en ontspanning en helpt bij het harmoniseren van verschillende fysiologische systemen binnen het lichaam. De Balance Grounding Blend kan hyperactiviteit kalmeren en je opnieuw verbinden met je eigen wortels waardoor aarding in gang gezet wordt. Diepe angstgevoelens kunnen verdwijnen en emotionele blokkades worden opgeheven.Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

 • Smeer Balance op je voetzolen voor je de dag begint. Zo blijft het gevoel van rust de hele dag bij je.
 • Doe een druppel Balance op de polsen en in de nek om gevoelens van angst of onrust te laten afnemen.
 • Combineer de olie met epsomzout of een beetje melk voor een ontspannend bad.
 • De olie kan rust en harmonie bevorderen door het te verstuiven in een diffuser, 's nachts en overdag.
 • Verdamp de olie tijdens lange ritten in de auto. Zo blijft er een aangename sfeer tijdens het rijden.
 • Door middel van een diffuser ketting kan je het warme aroma van Balance de hele dag bij je dragen.
 • Balance is één van de oliën die tijdens de AromaTouch massage wordt gebruikt. Wil je deze techniek ook leren? Kijk bij onze workshops wanneer de opleiding bij jou in de buurt gegeven wordt.

Waarschuwingen

Niet innemen Mogelijke huidgevoeligheid Buiten bereik van kinderen houden Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.