doTERRA Lemon Eucalyptus (Citroeneucalyptus) Etherische Olie (15ml)

 21,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Citroen Eucalyptus is reinigend en opbeurend, komt oorspronkelijk uit Noord-Australië en staat bekend om zijn verfrissende, naar citroen geurende aroma.

Op voorraad

Tip voor gebruik

 • Voeg toe aan een sprayfles met water om oppervlakken te reinigen of gebruik het als een natuurlijke kamer spray.
 • Verstuif in de ochtend om een energieke en positieve omgeving te creëren.
 • Combineer een paar druppels met gefractioneerde kokosolie voor een verjongende, verkwikkende massage.
 

Wat is het verschil tussen Eucalyptusolie en Citroen Eucalyptusolie?

Citroen Eucalyptus olie is afkomstig van een ander soort boom dan Eucalyptus olie. Citroen-eucalyptus is een gebruikelijke bijnaam voor de boom, maar hij wordt ook wel citroengeurgom en blauwgevlekte gom genoemd. Ondanks zijn naam is Lemon Eucalyptus geen citrusvrucht. Net als citroenmirte en Citroengras olie, heeft het gewoon een citroenachtig aroma.

Hoe gebruik je Citroen-Eucalyptusolie?

Citroen Eucalyptus olie heeft een verfrissende geur die ideaal is om een opbeurende en verkwikkende sfeer te creëren. Om hiervan te profiteren kun je Citroen Eucalyptus alleen verstuiven of met andere oliën die je lekker vindt. Citronellal en citronellol zijn de belangrijkste chemische bestanddelen in Citroen Eucalyptus, die de olie reinigende eigenschappen geven. Doe enkele druppels in een sprayflesje met water om op oppervlakken te gebruiken. Voor extra kracht voeg je ook een paar druppels van je favoriete citrusolie toe aan de sprayflacon. Je kunt de reinigende kracht van Citroen Eucalyptus ook voor je huid gebruiken. Voeg een druppel toe aan uw gezichtsreiniger of vochtinbrengende crème. Als je Lemon Eucalyptus nog nooit uitwendig hebt gebruikt, moet je de olie verdunnen. Verdunnen met een olie zoals gefractioneerde kokosolie zal de gevoeligheid van de huid minimaliseren.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.