doTERRA Cardamom (Kardemom) Etherische Olie (5ml)

 48,67

  Cardamom kent een lange geschiedenis als specerij, is familie van gember en heeft een positieve invloed op de spijsvertering en luchtwegen. Cardamom olie wordt via stoomdestillatie uit de zaden van Cardamom verkregen.

  Op voorraad

  In de Chinese en Indiase geneeskunde wordt Cardamom olie al vele duizenden jaren gebruikt bij het ondersteunen en verzachten van longaandoeningen, koorts en spijsverteringsklachten. Inheems in Zuidoost-Azië wordt Cardamom toegevoegd aan traditionele Indiase snoepjes en thee voor zijn koele, mintachtige aroma en smaak.Zijn duidelijke geur kan een positieve stemming bevorderen en kan daarom dagelijks ingezet worden. De olie heeft ook een diepgaande invloed op het ademhalingsstelsel door zijn hoge cineolgehalte.De etherische olie Cardamom van doTERRA wordt gehaald uit de cardamom zaadjes die in Guatemala groeien en wordt door middel van stoomdestillatie gewonnen.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Gebruik de olie in een diffuser of op de polsen en inhaleer diep om de stemming positief te beïnvloeden.
  • Voeg Cardamom toe aan brood, smoothies, vleeswaren en salades om de smaak van het voedsel te verbeteren en de spijsvertering te ondersteunen.
  • Heb je last van een slechte adem, neem dan de olie in om de adem een frisse geur te geven.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.