doTERRA Citrus Bliss Invigorating Blend (15 ml)

 39,33

  De verkwikkende blend Citrus Bliss is een combinatie van verschillende etherische citrus oliën. Deze blend heeft verfrissende en verkwikkende eigenschappen die dagelijks de stemming kunnen verbeteren en stress kunnen verminderen.

  Op voorraad

  Deze blend van etherische citrus oliën wordt ook wel de Invigorating Blend genoemd; de verkwikkende blend. In de Citrus Bliss blend zijn de oliën Wild Orange (Wilde sinaasappel), Lemon (Citroen), Grapefruit, Tangerine, Bergamot en Clementine gecombineerd met een vleugje Vanille Absolute. Deze combinatie vormt een uniek en harmonieus mengsel met reinigende eigenschappen.

  In water is Citrus Bliss een perfecte oplossing voor het afvegen van het keukenblad en andere oppervlakken, terwijl het een frisse, zoete geur produceert. Citrus Bliss Invigorating Blend heeft een verfrissende geur waardoor het humeur een opwekkende boost krijgt. Hierdoor kan het de stemming verbeteren en stress verminderen.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Gebruik drie tot vier druppels olie in een diffuser om de stemming in de ruimte te verlichten.
  • Doe 1 druppel op de pols en wrijf beide polsen samen voor een geweldig, dagelijks parfum.
  • Voeg 2-3 druppels toe aan drogerplaten om een verfrissend aroma toe te voegen aan het wasgoed.
  • Combineer Citrus Bliss met gefractioneerde kokosolie voor een verkwikkende handmassage.

  Samenstelling Citrus Bliss

  De Citrus Bliss Invigorating Blend bestaat uit uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  • Wild Orange
  • Lemon
  • Grapefruit
  • Tangerine
  • Bergamot
  • Clementine

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan eerst uw arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.
  Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg