doTERRA Star Anise (Steranijs) Etherische Olie (5ml)

 51,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Op voorraad

De steranijsboom is een groenblijvende boom die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt. Normaliter worden de bomen slechts 2 à 3 meter hoog, maar ze kunnen wel tot 10 meter hoog worden. In de Chinese cultuur staat de plant bekend als "anijs met acht hoorns" of gewoon "acht hoorns", verwijzend naar de over het algemeen acht-gevulde vrucht. Anethol, het belangrijkste chemische element van steranijs, is datgene dat het kenmerkende zoethoutaroma genereert waar de etherische olie en olie van steranijs beroemd om zijn. Steranijs etherische olie heeft vele positieve aspecten, zowel inwendig als uitwendig. Ondersteuning van het immuunsysteem en een gezonde cellulaire functie zijn slechts een paar van de belangrijkste voordelen die steranijs biedt. Als een ingrediënt in dōTERRA ZenGest Blend, kan steranijs worden gebruikt om een maag die soms van streek is te kalmeren. Steranijs kan ook een gevoel van troost ondersteunen bij inwendig gebruik.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.