doTERRA xEO Mega Essential Oil Omega Complex (120st)

 70,00

  Wil jij de gezondheid van jouw gewrichten, hart- en bloedvaten, hersenen en immuunfunctie ondersteunen? Probeer dan deze xEO Mega softgels van doTERRA waarin etherische oliën en natuurlijke omega vetzuren gecombineerd zijn om een gezond lichaam te ondersteunen.

  [one-fourth-first]Leden[/one-fourth-first][one-fourth]€55,75[/one-fourth]
  [one-fourth-first]Niet leden[/one-fourth-first][one-fourth]€74,33[/one-fourth]

  Categorieën: ,
  xEO Mega Essential Oil Omega Complex is een unieke samenstelling van etherische oliën en omega vetzuren. Deze vetzuren zijn belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn om belangrijke functies in ons lichaam te ondersteunen. De combinatie van etherische oliën en omega vetzuren zorgen voor een sterk Omega Complex.Door deze samenstelling kunnen verschillende lichaamsfuncties ondersteund worden. Sommige vetzuren produceert ons lichaam niet, maar worden door bepaald voedsel aan ons lichaam geleverd. Ons lichaam is op zijn gezondst met een één-op-één-verhouding van omega-6 tot omega-3 vetzuren. Helaas krijgt ons lichaam de laatste tijd een overvloed aan omega-6 vetzuren binnen.Het herstellen van de balans tussen deze vetzuren is een belangrijke stap in het gezond houden van ons lichaam. Dit kan worden gedaan door het verminderen van de inname van omega-6 rijk voedsel en het verhogen van de inname van omega-3 rijke voedingsmiddelen. Deze xEO Mega Essential Oil Omega Complex kan een bijdrage leveren aan het herstellen van de balans.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassing*

  Neem 4 softgels per dag met voedsel. xEO Mega is geformuleerd om dagelijks te worden gebruikt in combinatie met Microplex VMz en Alpha CRS. Deze zijn ook te vinden in onze webshop.Bewaar de softgels op een droge plek.

  Ingrediënten xEO Mega

  • 900 mg Mariene Lipiden
  • 250 mg Plantaardig geproduceerde vetzuren
  • Natuurlijk vitamine D
  • Vitamine E
  • 1 mg Astaxanthine
   *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen. 
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.