doTERRA xEO Mega Essential Oil Omega Complex (120st)

 70,00

  Wil jij de gezondheid van jouw gewrichten, hart- en bloedvaten, hersenen en immuunfunctie ondersteunen? Probeer dan deze xEO Mega softgels van doTERRA waarin etherische oliën en natuurlijke omega vetzuren gecombineerd zijn om een gezond lichaam te ondersteunen.

  [one-fourth-first]Leden[/one-fourth-first][one-fourth]€55,75[/one-fourth]
  [one-fourth-first]Niet leden[/one-fourth-first][one-fourth]€74,33[/one-fourth]

  Categorieën: ,

  xEO Mega Essential Oil Omega Complex is een unieke samenstelling van etherische oliën en omega vetzuren. Deze vetzuren zijn belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn om belangrijke functies in ons lichaam te ondersteunen. De combinatie van etherische oliën en omega vetzuren zorgen voor een sterk Omega Complex.

  Door deze samenstelling kunnen verschillende lichaamsfuncties ondersteund worden. Sommige vetzuren produceert ons lichaam niet, maar worden door bepaald voedsel aan ons lichaam geleverd. Ons lichaam is op zijn gezondst met een één-op-één-verhouding van omega-6 tot omega-3 vetzuren. Helaas krijgt ons lichaam de laatste tijd een overvloed aan omega-6 vetzuren binnen.

  Het herstellen van de balans tussen deze vetzuren is een belangrijke stap in het gezond houden van ons lichaam. Dit kan worden gedaan door het verminderen van de inname van omega-6 rijk voedsel en het verhogen van de inname van omega-3 rijke voedingsmiddelen. Deze xEO Mega Essential Oil Omega Complex kan een bijdrage leveren aan het herstellen van de balans.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassing*

  Neem 4 softgels per dag met voedsel. xEO Mega is geformuleerd om dagelijks te worden gebruikt in combinatie met Microplex VMz en Alpha CRS. Deze zijn ook te vinden in onze webshop.

  Bewaar de softgels op een droge plek.

  Ingrediënten xEO Mega

  • 900 mg Mariene Lipiden
  • 250 mg Plantaardig geproduceerde vetzuren
  • Natuurlijk vitamine D
  • Vitamine E
  • 1 mg Astaxanthine

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

   

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg