doTERRA Cleanse & Restore kit Oorspronkelijke prijs was: € 449,00.Huidige prijs is: € 336,75.
Terug naar producten

doTERRA Holiday Joy Etherische Olie (15ml)

 35,65

    A
    Aromatic

Creëer een sfeer van comfort en vreugde dit vakantieseizoen met Holiday Joy. Het kruidige, warme aroma zal uw hart en huis vullen met de vertrouwde, nostalgische geuren van vakantieherinneringen.

Deze aanbieding is beperkt geldig en kan niet worden gekocht, behalve tijdens promoties.

Gebruikstips

  • Maak een verstuiver om de kerstboom of decoraties te benevelen voor een feestelijke geur.
  • Verstuif voor een bijeenkomst door het hele huis om een warme, uitnodigende omgeving te creëren.
  • Doe een paar druppels op een klei diffuser ornament.
  • Gebruik Holiday Joy om uw wenskaarten lekker te laten ruiken.

Leer meer

Begroet het seizoen en uw gasten met de zoete geur van Holiday Joy. Deze gepatenteerde melange bevat kruidnagel, kaneelschors, nootmuskaat, wilde sinaasappel, kassia, Siberische spar en Douglas spar essentiële oliën, samen met vanille absolu.Kruidnagel is verwarmend en geeft energie. Kruidnagel is een hete olie, dus verdun voor elke topische toepassing. Zoete kaneelschors is een geurige favoriet en heeft reinigende eigenschappen. Net als kruidnagel is kaneelschors een hete olie, dus verdun dit mengsel als u het plaatselijk toepast. De bekende geur van Nootmuskaat is een zachte en kruidige toevoeging aan het aroma. Wilde Sinaasappel voegt citrus toe aan de mix! Wilde sinaasappel is krachtig opbeurend, verfrissend en zuiverend. Cassia, een nauwe neef van kaneel, is sterk en kruidig. Het is ook een warme olie en voegt nog meer warmte toe aan de melange. Siberische den is aardend. Als spar, afkomstig uit Rusland en Canada, is deze olie zo winters als maar kan. Verkwikkend en fris, je kent de Douglas spar misschien ook als de kerstboom. Vanille Absolute voegt een heerlijk zoete ondertoon toe aan dit mengsel dat helpt alle geuren samen te brengen als één geheel. Verstuif Holiday Joy om vreugdevolle warmte toe te voegen aan een koude winteravond en de lucht te zuiveren. Het zal u en uw dierbaren het hele seizoen een vrolijk en helder gevoel geven.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.