doTERRA Green Mandarin (Groene Mandarijn) Etherische Olie (15ml)

 47,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal
  P
  Photosensitive

Green Mandarin olie is één van de nieuwere oliën binnen doTERRA. Het verfrissende aroma kent vele voordelen, intern en voor de huid en het haar.

Op voorraad

Groene Mandarijn (Green Mandarin) is één van de nieuwere etherische oliën van doTERRA. Met zijn emotioneel opbeurend en zalig geurende aroma, is Green Mandarin een unieke onder de citrusoliën. De olie biedt een breed scala aan toepassingen. Het fruitige aroma heeft een subtiel bloemgeurige ondertoon, waardoor het als een persoonlijk parfum gebruikt kan worden.

De voordelen die deze olie kent voor huid en haar, zijn vergelijkbaar met die van Melaleuca (Tea Tree). Green Mandarin staat verder bekend om zijn kalmerende eigenschappen op het zenuwstelsel en zijn vermogen om een gezonde spijsvertering, immuunsysteem en ademhalingsfunctie te ondersteunen.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen Groene Mandarijn Olie *

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.
Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg