Zenuwstelsel

DDR Prime Cellulaire Complex is een gepatenteerdemix van essentiële oliën die een gezonde cellulaire integriteit ondersteunt*. Het mengsel bevat Clove, Thyme en Wild Orange essentiële oliën die krachtige antioxidanten bieden die helpen  beschermen tegen oxidatieve stress. Het bevat ook essentiële oliën uit Frankincense, Citroengras, Summer Savory, en Niaouli.

DDR Prime is een geregistreerde combinatie van CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® essentiële oliën die het lichaam helpen te beschermen tegen oxiderende schade aan cellulaire DNA.
Beschermt met anti-oxidanten tegen oxiderende beschadigingen, Ondersteunt een gezonde reactie op cellulaire stressveroorzakende factoren. Bevordert een gezonde cellulaire reactie, een gezond herstel en gezonde regeneratie. DDR Prime Cellular Complex komt in een fles of in capsule vorm, en de fles bevat 30 ml ( dwz het bevat twee keer zoveel olie als de meeste andere dōTERRA’s essentiële olieflessen).

Toepassingen

 • Voeg 1-2 druppels toe aan citrusdranken, thee of water en drink dagelijks. DDR beschermt het lichaam en de cellen tegen oxidatieve stress.
 • Voor kinderen kunt u het op hun rug en onder hun voeten smeren.
 • Voor volwassenen kunt u 2 keer per dag 8 druppels nemen, of 2 vloeibare capsules tweemaal per dag.

·       Primaire voordelen

 • Ondersteunt cellulaire gezondheid.
 • Beschermt lichaam en cellen tegen oxidatieve stress
 • Bevordert de algemene cellulaire gezondheid
 • DōTERRA’s DDR Prime Essential Oil Cellular Complex is ideaal voor cellulaire reparatie, cellulaire regeneratie. Het bevordert het lichaam op een cellulair niveau.
  DDR Prime bevat wierook, wilde sinaasappel, citroengras, tijm, zomergeur, kruidnagel en niaouli die in klinische studies zijn aangetoond om de cellulaire gezondheid en vitaliteit te ondersteunen*.

Aromatische Omschrijving

Kruidachtig, Citrus, Zoet

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer!

doTERRA DDR Prime Cellular Complex (15ml)

 • A
 • I

44,33

DDR Prime® Cellular Complex is een melange van CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® essentiële oliën die helpen het lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress op cellulaire DNA niveau. De etherische oliën in DDR Prime biedt antioxidant bescherming en ondersteuning van een gezonde reactie op cellulaire stressoren.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Scroll naar top

WHAT’RE YOU

WAITING FOR?

10% OFF
Enter your email to unlock this deal