doTERRA DDR Prime Cellular Complex (15ml)

 63,00

  A
  Aromatic
  I
  Internal

DDR Prime® Cellular Complex is een melange van CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® essentiële oliën die helpen het lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress op cellulaire DNA niveau. De etherische oliën in DDR Prime biedt antioxidant bescherming en ondersteuning van een gezonde reactie op cellulaire stressoren.

Op voorraad

DDR Prime Cellulaire Complex is een gepatenteerde mix van etherische oliën die een gezonde cellulaire integriteit ondersteunt*. Het mengsel bevat Clove (Kruidnagel), Thyme (Tijm) en Wild Orange (Wilde sinaasappel) etherische oliën die krachtige antioxidanten bieden die helpen  beschermen tegen oxidatieve stress. Het bevat ook etherische oliën uit Frankincense (Wierook), Citroengras, Summer Savory (Bonenkruid), en Niaouli.

DDR Prime is een geregistreerde combinatie van CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® etherische oliën die het lichaam helpen te beschermen tegen oxiderende schade aan cellulaire DNA.
Beschermt met anti-oxidanten tegen oxiderende beschadigingen, ondersteunt een gezonde reactie op cellulaire stressveroorzakende factoren. Bevorder een gezonde cellulaire reactie, een gezond herstel en gezonde regeneratie. DDR Prime Cellular Complex komt in een fles of in capsule vorm, en de fles bevat 30 ml ( dwz het bevat twee keer zoveel olie als de meeste andere dōTERRA's etherische olieflessen).

Toepassingen

 • Voeg 1-2 druppels toe aan citrusdranken, thee of water en drink dagelijks. DDR beschermt het lichaam en de cellen tegen oxidatieve stress.
 • Voor kinderen kunt u het op hun rug en onder hun voeten smeren.
 • Voor volwassenen kunt u 2 keer per dag 8 druppels nemen, of 2 capsules tweemaal per dag.

Voordelen

 • Ondersteunt cellulaire gezondheid.
 • Beschermt lichaam en cellen tegen oxidatieve stress
 • Bevordert de algemene cellulaire gezondheid
 • DōTERRA's DDR Prime Essential Oil Cellular Complex is ideaal voor cellulaire reparatie, cellulaire regeneratie. Het bevordert het lichaam op een cellulair niveau.

DDR Prime bevat wierook, wilde sinaasappel, citroengras, tijm, zomergeur, kruidnagel en niaouli die in klinische studies zijn aangetoond om de cellulaire gezondheid en vitaliteit te ondersteunen*.

Aromatische Omschrijving

Kruidachtig, Citrus, Zoet

 

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg