doTERRA DDR Prime softgels

 77,00

  doTERRA DDR Prime® Softgels Cellular Complex is een gepatenteerd mengsel van etherische oliën, gecombineerd om de cellulaire gezondheid, functie en vernieuwing te ondersteunen.  DDR Prime softgels bevaten Frankincense, Wild Orange, Citroengras, Tijm, Klaver en Niaouli Etherische Oliën.

  Neem 2 per dag bij een maaltijd.

  DDR Prime Softgels Etherische olie Cellular Complex is een gepatenteerde mix van etherische oliën gecombineerd om cellulaire gezondheid, functie en vernieuwing te ondersteunen. * DDR Prime omvat Frankincense, Wild Orange, Citroengras, Tijm, Zomer Savourig, Kruidnagel en Niaouli Etherische Oliën, en essentiële oliën van Niaouli, weergegeven in onderzoeken om een ​​gezonde reactie op vrije radicalen te bevorderen en tegelijkertijd een gezonde cellulaire functie te ondersteunen. * DDR Prime Softgels zijn gemakkelijk in te slikken en bieden een gemakkelijke methode voor het consumeren van DDR Prime-essentiële oliemengsel, altijd en overal.

  DDR Prime bevat olien die in klinische studies zijn aangetoond om de cellulaire gezondheid en vitaliteit te ondersteunen en om een ​​gezond antwoord op vrije radicalen te bevorderen, terwijl de gezonde cellulaire functie wordt ondersteund. DDR Prime Essential Oil Cellular Complex is ideaal voor cellulaire reparatie, cellulaire regeneratie. Het geneest het lichaam op een cellulaire niveau.

  Primaire voordelen

  Bevordert een gezonde reactie op vrije radicalen.
  Alle voordelen van DDR Prime in een makkelijk in te nemen softgel.
  Beschermt het lichaam en cellen tegen oxidatieve stress.

  Gebruiksaanwijzingen

  Neem 2 softgels per dag met maaltijd (kan elke ochtend en avond genomen worden).

  Belangrijkste ingrediënten en voordelen
  Frankincense: bevordert een gezonde reactie op vrije radicalen
  Wild Orange: Ondersteunt een gezonde cellulaire respons
  Citroengras: Beschermt tegen bedreigingen voor het milieu
  Tijm: Bevorderen van immuniteit en cellulaire gezondheid
  Summer Savory: Ondersteunt een gezonde reactie op oxidatieve stress
  Kruidnagel: Krachtige antioxidant eigenschappen
  Niaouli: ondersteunt cellulaire immuniteit
  Andere ingrediënten: Olijfolie, niet-GMO-voedingszetmeel, carrageenan, glycerine, Maltitol, gezuiverd water.

  Waarschuwingen
  Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Bewaar in een koele, droge plaats.

  Voor meer informatie over DDR Prime: lees hier de productinformatie pagina.

  * De productinformatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg