doTERRA DDR Prime softgels

 77,00

    doTERRA DDR Prime® Softgels Cellular Complex is een gepatenteerd mengsel van etherische oliën, gecombineerd om de cellulaire gezondheid, functie en vernieuwing te ondersteunen.  DDR Prime softgels bevaten Frankincense, Wild Orange, Citroengras, Tijm, Klaver en Niaouli Etherische Oliën.

    Neem 2 per dag bij een maaltijd.

    DDR Prime Softgels Etherische olie Cellular Complex is een gepatenteerde mix van etherische oliën gecombineerd om cellulaire gezondheid, functie en vernieuwing te ondersteunen. * DDR Prime omvat Frankincense, Wild Orange, Citroengras, Tijm, Zomer Savourig, Kruidnagel en Niaouli Etherische Oliën, en essentiële oliën van Niaouli, weergegeven in onderzoeken om een ​​gezonde reactie op vrije radicalen te bevorderen en tegelijkertijd een gezonde cellulaire functie te ondersteunen. * DDR Prime Softgels zijn gemakkelijk in te slikken en bieden een gemakkelijke methode voor het consumeren van DDR Prime-essentiële oliemengsel, altijd en overal.DDR Prime bevat olien die in klinische studies zijn aangetoond om de cellulaire gezondheid en vitaliteit te ondersteunen en om een ​​gezond antwoord op vrije radicalen te bevorderen, terwijl de gezonde cellulaire functie wordt ondersteund. DDR Prime Essential Oil Cellular Complex is ideaal voor cellulaire reparatie, cellulaire regeneratie. Het geneest het lichaam op een cellulaire niveau.Primaire voordelenBevordert een gezonde reactie op vrije radicalen. Alle voordelen van DDR Prime in een makkelijk in te nemen softgel. Beschermt het lichaam en cellen tegen oxidatieve stress.GebruiksaanwijzingenNeem 2 softgels per dag met maaltijd (kan elke ochtend en avond genomen worden).Belangrijkste ingrediënten en voordelen Frankincense: bevordert een gezonde reactie op vrije radicalen Wild Orange: Ondersteunt een gezonde cellulaire respons Citroengras: Beschermt tegen bedreigingen voor het milieu Tijm: Bevorderen van immuniteit en cellulaire gezondheid Summer Savory: Ondersteunt een gezonde reactie op oxidatieve stress Kruidnagel: Krachtige antioxidant eigenschappen Niaouli: ondersteunt cellulaire immuniteit Andere ingrediënten: Olijfolie, niet-GMO-voedingszetmeel, carrageenan, glycerine, Maltitol, gezuiverd water.Waarschuwingen Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Bewaar in een koele, droge plaats. Voor meer informatie over DDR Prime: lees hier de productinformatie pagina.* De productinformatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.