doTERRA Helichrysum Touch roller (10ml)

 89,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Helichrysum wordt vaak gebruikt om tekenen van veroudering tegen te gaan en wordt omschreven als The Everlasting Flower vanwege de verjongende voordelen voor de huid en het vermogen om de huid te verbeteren.

Helichrysum is een klein kruid met smalle, zilveren bladeren en bloemen die een cluster van goudgele, bolvormige bloemen vormen. De naam "Helichrysum" is afgeleid van het Griekse "helios" (zon) en "chrysos" (goud), verwijzend naar de kleur van de bloemen. Dit kruid wordt al sinds het oude Griekenland gebruikt in kruidengeneeswijzen en de olie hiervan wordt zeer gewaardeerd en gezocht vanwege de vele voordelen voor de gezondheid.Helichrysum olie staat vooral bekend om zijn herstellende eigenschappen op de huid. Omdat de bloem ook wel de eeuwige of onsterfelijke bloem genoemd wordt, kom je Helichrysum veelal tegen in anti-verouderingsproducten. De olie kan de verschijning van vlekken helpen verminderen en kan een stralende, jeugdige huid bevorderen.Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

 • Breng de olie op de huid aan om het verschijnen van vlekjes te verminderen.
 • Helichrysum kan in het gezicht gebruikt worden om rimpels te verminderen en een stralende, jeugdige huid te bevorderen.
 • Masseer de olie op de slapen en de achterkant van de nek voor een rustgevende sensatie.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.