doTERRA AromaTouch Technique Cursus zaterdag 14 december 2024

Terug naar producten
Jaarprogramma etherische olie Oorspronkelijke prijs was: € 498,00.Huidige prijs is: € 249,00.

 150,00

  doTERRA AromaTouch cursus

  Eenmalige investering van € 150,-

  Training in theorie en praktijk (theorie online via Webinar en praktijk van 10:00 tot 14:00 uur)
  – De prijs is inclusief AromaTouch Kit met 8 etherische oliën van doTERRA;
  – AromaTouch handboek;
  – Opleidingsmateriaal in Nederlands;
  – Online toegang tot de officiële trainingsvideo;
  – U ontvangt een officieel certificaat van dōTERRA.

  Een AromaTouch kit is geschikt voor meerdere behandelingen. Na de workshop kunt u meteen thuis of in uw eigen praktijk hiermee werken.

  In de bevestiging ontvangt u ook een link voor een AromaTouch Intro webinar (theorie) en het adres waar het praktijkgedeelte plaatsvindt.
  De deelname aan het webinar voor de training is verplicht zodat alle tijd gegeven kan worden aan oefenen in de praktijktraining.

  Op voorraad

  Categorieën: ,

  AromaTouch Technique eenmalige investering van € 150,-

  Inclusief opleidingsmateriaal, handboek, AromaTouch kit met 8 oliën, onderwijs in theorie en praktijk en een certificaat.

  Meer informatie over de doTERRA AromaTouch Technique.

  De dagopleiding is geen therapeutische sessie. De deelnemers zijn voor, tijdens en na de opleiding verantwoordelijk voor hun gezondheid en gedrag. De klant bevestigt met de aanmelding, dat hij/zij lichamelijk en psychisch gezond is en in staat is, om aan de opleiding deel te nemen.

   

   

   

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg