Jaarprogramma etherische olie

Oorspronkelijke prijs was: € 498,00.Huidige prijs is: € 249,00.

  Jaarprogramma etherische olie  “Aroma Avontuur”

  Het Jaarprogramma etherische olie “Aroma Avontuur” bestaat uit 12 modules. Iedere maand krijg je toegang tot een nieuwe module. Per module ben je ongeveer 1 – 1,5 uur  bezig.
  Daarnaast zijn er iedere maand bonus workshops die je kunt terugkijken en waarvan je even makkelijk de presentatie in een PDF doorbladerd.
  Ook vind je de iedere maand een wisselende maand workshop met de aanbiedingen en de info over deze oliën.
  Je bepaalt zelf hoelang je per keer aan de slag gaat. Je hoeft dus niet de hele modules in een keer af te kijken.
  Je kunt online vragen stellen in de modules als je iets niet begrijpt of extra informatie wilt.

  • Immuunsysteem & Ademhaling: Versterk jouw immuunsysteem en verbeter je ademhaling met de kracht van etherische oliën.
  • Slaap, Rust & Hormonen: Ontdek oliën die ondersteunen in ontspanning, slaap en het bevorderen van een gebalanceerde hormoonhuishouding.
  • Spieren, Skelet & Spijsvertering: Leer hoe etherische oliën de gezondheid van je spieren, skelet en spijsvertering kunnen ondersteunen.
  • Huid, Haar, Mond & Ogen: Verdiep je in de oliën die voordelig zijn voor de verzorging van huid, haar, mond en ogen.
  • Massage & Sport: Ontdek hoe oliën kunnen worden gebruikt voor massage en sport, om spieren te ontspannen en herstel te bevorderen.
  • Gewicht & Detox: Leer over de oliën die kunnen helpen bij gewichtsbeheersing en het detox-proces van het lichaam.
  • Zwangerschap: veilig gebruik van aromatherapie en nutraceuticals tijdens de zwangerschap en de tijd daarna.
  • Hersenen, Emoties & Humeur: Ontdek hoe etherische oliën invloed kunnen hebben op je brein, je emoties en je humeur.
  • Kinderen & Pubers: Verkrijg inzicht in veilige toepassingen van etherische oliën voor kinderen en voor pubers.
  • Geur-indeling/Chemische “Indeling”: Leer over de verschillende categorieën en de chemische indeling van etherische oliën.
  • DIY (Schoonmaak/Verzorging): Ontdek hoe je zelf producten kunt maken met etherische oliën voor schoonmaak en persoonlijke verzorging.
  • Hond/Kat/Paard: Leer hoe je etherische oliën veilig kunt gebruiken voor je huisdieren en ter afweer van insecten.

  Dit zijn je voordelen:

  1. Deskundige Begeleiding: Leer van Tanja Daniels en Léanne Lovink – doterra essential oil specialisten.
  2. Flexibel Leren: Volg de workshops waar en wanneer jij wilt, met altijd toegang tot het materiaal via je eigen cursus-omgeving.
  3. Community Support: Je maakt deel uit van onze toffe community en waar je jouw ervaringen en kennis kunt delen met anderen.
  4. Certificering: Ontvang een certificaat van voltooiing aan het einde van de cursus!
  Categorieën: ,

  Duik in de wereld van aromatherapie met “Aroma Avontuur”: een uitgebreid 12-maanden programma door Léanne Lovink van Helio, gecertificeerd essential oil specialist, en  Tanja Daniels van AromaPro, aroma specialist & leraar verpleegkundige. Beiden hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van (online) trainingen in aromatherapie, aromatouch massage en een jarenlange praktijkervaring in de gezondheidszorg. Wij maken complexe materie begrijpelijk en voegen een vleugje humor toe om je stap voor stap en praktisch te begeleiden in het verbeteren van je gezondheid en humeur. Daarnaast bieden we de nieuwste inzichten en innovaties over etherische oliën en supplementen op basis van gedegen onderzoek en de nieuwste kennis.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg