doTERRA Family Essentials Kit Oorspronkelijke prijs was: € 233,00.Huidige prijs is: € 174,75.
Terug naar producten

doTERRA DigestTab kauwtabletten (100st)

 22,67

  De etherische olie ZenGest, die bekend staat om zijn krachtige werking op de maag, is nu ook als kauwtablet verkrijgbaar; DigestTab. De kauwtabletten maken de olie makkelijker in haar gebruik en kan dus goed meegenomen worden. DigestTab is een calciumcarbonaat tablet dat wordt ingespoten met ZenGest om de voordelen van de olie te behouden.

  Categorie:
  ZenGest is een populaire etherische olie van doTERRA, dankzij de werking op het buikgebied. De olie heeft de kracht om de spijsvertering te stimuleren, opgeblazen gevoel na het eten te verzachten en de totale spijsverteringskwaliteit te behouden. Om het gebruik van de olie te vergemakkelijken, heeft doTERRA deze kauwtabletten ontwikkeld; DigestTab. De kauwtabletten komen in een handig potje (100 stuks).DigestTab is een calciumcarbonaat tablet dat wordt ingespoten met ZenGest Digestive Blend om de voordelen van deze etherische olie te waarborgen. Dit unieke mengsel bevat gember, venkel en koriander om maagzuur te voorkomen en bewegingsziekte te verlichten. Pepermunt, karwij, koriander, gember en anijs helpen bij de spijsvertering en zorgen voor het behoud van een gezond maagdarmkanaal. De DigestTab is een gezonde, natuurlijke en zachte manier om een geïrriteerde maag te verzachten.Meer lezen over de etherische olie blend ZenGest die in deze DigestTab gebruikt wordt? Klik hier.

  Toepassingen*

  Neem de DigestTab in bij:
  • Een gevoelige maag
  • Brandend maagzuur
  • Een zware maaltijd om de spijsvertering te stimuleren
  • Buikkrampen en een opgeblazen gevoel.

  Ingrediënten DigestTab

  • Calciumcarbonaat
  • ZenGest blend (Ginger, Peppermint, Caraway, Coriander, Anise, Terragon, Fennel)

  Waarschuwingen

  Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken in combinatie met andere maagzuur middelen. Als u onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan eerst uw arts.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.