doTERRA Lavender (Lavendel) Touch roller (10ml)

 25,67

    T
    Topical

Weldadig gebruikt voor zijn kalmerende eigenschappen, biedt de Lavender Touch rustgevend comfort aan de huid terwijl het de geest ontspant.

Op voorraad

De Lavender olie van doTERRA staat algemeen bekend om zijn rustgevende en ontspannende eigenschappen en het vermogen om huidirritaties te verzachten. De Lavender Touch roller combineert de Lavender (Lavendel) etherische olie met “FCO” om dezelfde voordelen te bieden aan personen die een gevoelige huid hebben. De roller maakt het makkelijk om de olie mee te nemen en direct toe te passen, omdat hij al verdund is.De Lavender Touch kan worden toegepast op de slapen, de achterkant van de nek, de bodem van de voeten of  op de polsen, zodat de rustgevende effecten te ervaren zijn. De olie kan ook spanning in de spieren verminderen. Lavender Touch is verdund met “FCO” en kan direct worden toegepast op de huid.Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen Lavendel Olie*

  • Breng aan op de slapen of de achterkant van de nek voor een ontspannend, rustgevend effect.
  • Wrijf de Lavender Touch op de bodem van de voeten bij een rusteloos kind voor het slapen gaan.
  • Gebruik de olie bij huidirritaties om de irritatie te verzachten.

Samenstelling Lavender Touch roller

Deze olieroller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.