doTERRA Yarrow|Pom Etherische Olie (30ml)

 164,00

    Yarrow | Pom is een vakkundig vervaardigde melange van etherische olie Yarrow en koudgeperste granaatappelzaadolie (POM), ontworpen als jouw manier voor een echte inside-out benadering vóór schoonheid, vitaliteit, algehele welzijn en tegen veroudering. De synergie van Yarrow POM combineert op natuurlijke wijze de beschermende transcriptiefactoren van het lichaam en activeert tegelijkertijd huidbeschermende eiwitten (remming van de enzymen die de elasticiteit en collageen afbreken) met het extra voordeel van het bevorderen van collageenproductie.Bovendien kan deze actieve botanische krachtpatser topisch (op de huid) worden toegepast om de verouderende huid te revitaliseren en intern worden ingenomen ter ondersteuning van een gezonde ontstekingsreactie en bevorderen van een gezonde metabole functie (ondersteuning van de stofwisseling).Met chemische hoofdbestanddelen punisch zuur (een omega 5), antioxidanten, β-caryophyllene en chamazulene, ondersteunt dit veganistisch vriendelijke actieve botanische duo de functie van het immuun- en zenuwstelsel, de cellen en de verjonging wanneer het intern wordt ingenomen.Toepassingen· Neem 's ochtends en' s avonds een tot twee druppels om een gezond metabolisme te bevorderen.· Neem dagelijks een tot twee druppels Yarrow | Pom om een gezond immuunrespons te bevorderen.· Breng Yarrow | Pom als onderdeel van jouw huidverzorgingsroutine aan om het uiterlijk van een jonge en gezonde huid te bevorderen· Creëer een rustgevende massage-ervaring met een paar druppels Yarrow | Pom om spanning te verminderen.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.