Bungawalbin Creek in Australië is omringd door Australische tea tree bomen en is voor de Aboriginals een heilige plek. Omdat de blaadjes van de bomen in de kreek vallen, zijn er wateren die de inboorlingen nog steeds als magische, helende wateren zien.  Bij de Aboriginals in Australië wordt al eeuwenlang de blaadjes van de Tea Tree boom gebruikt. Zij gebruiken geperste blaadjes direct op de huid voor een verkoelende werking, maar ook het inhaleren van de geur van de olie is een dagelijkse toepassing voor de Aboriginals. dōTERRA brengt ons de olie Melaleuca (Tea Tree) die ook ingenomen kan worden.

Melaleuca olie staat bekend om zijn reinigende en verjongende effect op de huid. Maar weinig mensen weten dat het een gezond immuunsysteem ondersteund en beschermend werkt tegen seizoensgebonden klachten. Er wordt veelal gezegd dat Tea Tree niet ingenomen mag worden, omdat het dan giftig zou zijn. De olie van dōTERRA is echter puur natuurlijk en daarom niet giftig. Neem nooit een etherische olie in die niet 100% natuurlijk is. De oliën van andere merken bevatten vaak chemicaliën die de olie giftig maken.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

  • Bij incidentele huidirritaties, 1 à  2 druppels Melaleuca op het aangetaste gebied toepassen.
  • Voeg 1-2 druppels toe aan water, citrusdranken of veggiecaps om een gezond immuunsysteem te ondersteunen.
  • Dien toe op nagels en teennagels na het douchen om te zuiveren en houdt zo de nagels gezond.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

doTERRA Tea Tree (Melaleuca) Etherische Olie (15ml)

 31,00

Uitverkocht

Melaleuca of Tea Tree olie is het best bekend om zijn zuiverende kwaliteiten, waardoor het nuttig is voor het reinigen van de huid en de huisoppervlakken, het zuiveren van de lucht of het bevorderen van een gezonde immuunsysteem.

Winkelwagen