doTERRA Oregano Etherische Olie (15ml)

 40,00

  Oregano staat bekend als een populaire kookkruid en is tevens een krachtig reinigingsmiddel. Oregano kan ingezet worden om een gezonde immuunfunctie te behouden.

  Op voorraad

  Oregano Olie is één van de meest krachtige etherische oliën en is eeuwenlang gebruikt in traditionele praktijken. De primaire chemische componenten van Oregano zijn carvacrol, een fenol die antioxidant eigenschappen bezit als het opgenomen wordt. Vanwege het hoge fenolgehalte moet er voorzichtig omgegaan met deze olie bij het inademen of verstuiven van Oregano. Je hebt maar één druppels nodig.

  Bovendien moet Oregano verdund worden met een draagolie als de olie op de huid wordt aangebracht. Een druppel die dagelijks ingezet wordt, kan helpen om een gezonde immuunfunctie te ondersteunen. Naast een populair kookkruid, ondersteunt Oregano een gezonde spijsvertering en ademhalingsfunctie als de olie wordt ingenomen.

  Meer lezen? Klik hier voor de Amerikaanse doTERRA Oregano informatie.

   

   

  Veelzijdigheid en Kracht van dōTERRA Oregano Olie

  dōTERRA oregano olie bevat een hoge concentratie carvacrol en thymol, twee fenolchemicaliën met reinigende eigenschappen. Deze samenstelling maakt het een uitstekend middel voor huishoudelijke reiniging. Bovendien ondersteunt het een gezond immuunsysteem en bevordert het een gezonde spijsvertering en ademhalingsfunctie* wanneer het intern wordt ingenomen.

  Toepassingen van Oregano Olie

  1. Huishoudelijke Reiniging: Voor een snelle en gemakkelijke allesreiniger, voeg 10 druppels oregano olie toe aan een spuitfles van 500ml met water.
  2. Ondersteuning van het Immuunsysteem: Een dagelijkse inname van een druppel in een Veggiecaps (Vegetarische capsules) kan helpen om een gezonde immuunfunctie te behouden*. In tijden van seizoensgebonden bedreigingen of wanneer extra ondersteuning nodig is, kan oregano vaker worden ingenomen*.
  3. Kookkunst: Voeg oregano olie toe aan Italiaanse gerechten voor een pittige en kruidige smaak. Een druppel oregano olie kan een eetlepel gemalen oregano vervangen.
  4. Gezondheidsbevordering: Voeg een tot twee druppels toe aan een veggie capsule om de algehele gezondheid te ondersteunen en een gezonde ademhalingsfunctie te bevorderen*.
  5. Antioxidanten: Oregano olie is een rijke bron van antioxidanten*, die essentieel zijn om het lichaam te beschermen tegen oxidatie van moleculen.

  Recepten en Combinaties

  • Geroosterde Marinara Saus: Verrijkt met oregano en basilicumoliën, biedt een heerlijke manier om de gezondheidsvoordelen van tomaten in uw dagelijkse maaltijden op te nemen.
  • Italiaanse Oliebrooddip: Combineer de scherpe smaken van oregano olie met Italiaanse kruiden voor een onweerstaanbare dip.
  • Synergie met Andere Oliën: Oregano en pepermuntolie werken synergetisch samen, waardoor het effect groter is dan de som van de afzonderlijke effecten.
  • Een druppel olie in plaats van gedroogde Oregano kan heerlijk zijn in spaghetti saus, pizza saus of op een braadstuk.

  dōTERRA Oregano Oil Touch

  Voor een handige manier om de voordelen van oregano essentiële olie te ervaren, introduceert dōTERRA Oregano Oil Touch, die voorgezuiverd in een rollerflesje wordt geleverd. Het is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een veilig gebruik op de huid.

  dōTERRA zet zich in voor het leveren van pure oliën, omdat zuivere oliën effectief zijn. De essentiële oliën van dōTERRA worden grondig getest via het CPTG Certified Pure Tested Grade™ protocol om de zuiverheid te garanderen en ervoor te zorgen dat de oliën krachtige en positieve effecten hebben.

  5 Diffuser Recepten met dōTERRA Oregano Olie

  Immuunboost

  2 druppels dōTERRA Oregano olie
  2 druppels dōTERRA Citroen olie
  2 druppels dōTERRA Pepermunt olie
  Deze dynamische combinatie ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor een verfrissende atmosfeer in uw huis.

  Zuiverende Luchtmix

  3 druppels dōTERRA Oregano olie
  2 druppels dōTERRA Tea Tree (Melaleuca) olie
  1 druppel dōTERRA Citroengras olie
  Perfect voor het verfrissen van de lucht en het creëren van een schoon en fris gevoel in elke kamer.

  Ontspanningsblend

  1 druppel dōTERRA Oregano olie
  3 druppels dōTERRA Lavendel olie
  2 druppels dōTERRA Bergamot olie
  De combinatie van oregano met lavendel en bergamot biedt een rustgevende ervaring, ideaal voor ontspanning na een lange dag.

  Energieke Ochtend

  2 druppels dōTERRA Oregano olie
  2 druppels dōTERRA Grapefruit olie
  2 druppels dōTERRA Rozemarijn olie
  Begin de dag met deze verkwikkende mix die zowel de geest als het lichaam activeert, perfect voor een frisse start van de ochtend.

  Winterse Warmte

  2 druppels dōTERRA Oregano olie
  2 druppels dōTERRA Kaneel olie
  2 druppels dōTERRA Wilde Sinaasappel olieDeze verwarmende blend is ideaal voor de koudere dagen, met de gezellige aroma's van oregano, kaneel en wilde sinaasappel die een behaaglijke sfeer creëren.

   

  Door deze recepten te gebruiken in uw diffuser, kunt u de unieke aroma's van dōTERRA oregano olie ervaren, samen met de vele voordelen die deze essentiële olie te bieden heeft.

   

  Waarschuwingen

  VERDUN DEZE OLIE
  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg