doTERRA Oregano Touch roller (10ml)

 26,33

  Oregano staat bekend als een populaire kookkruid en is tevens een krachtig reinigingsmiddel en is een krachtige anti-oxidant. Nu in de handige Touch roller.

  Op voorraad

  Oregano is één van de meest krachtige etherische oliën en is eeuwenlang gebruikt in traditionele praktijken. De primaire chemische componenten van Oregano zijn carvacrol, een fenol dat antioxidant eigenschappen bezit als het opgenomen wordt. Vanwege het hoge fenolgehalte moet er voorzichtig omgegaan met deze olie bij het inademen of verstuiven van Oregano, maar nu komt deze olie in de handige Oregano Touch.Dankzij de handige roller en het feit dat de olie in de Oregano Touch al verdund is met FCO (Gefractioneerde Kokosolie), kan de olie direct op de huid toegepast worden. De Touch maakt het makkelijker om de olie mee te nemen en toe te passen.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Rol de olie op de zool van de voet om Oregano goed op te laten nemen door de huid.
  • Gebruik de olie op huidimperfecties, voor het verzachten van deze plekjes.
  • De Oregano Touch kan goed gebruikt worden om nagelriemen te verzachten.
  • Doe een beetje op de handen en wrijf ze samen om de reinigende kwaliteiten te ervaren.

  Samenstelling Oregano Touch roller

  Deze olieroller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.