doTERRA Guaiacwood Etherische Olie (15ml)

 33,33

  Guaiacwood etherische olie heeft een herkenbare geur die zoet, houtachtig en roosachtig is en staat bekend om de voordelen die het biedt voor de huid. Het hout van de boom wordt al eeuwenlang gebruikt door de inheemse bevolking in Paraguay. Zij noemen de boom ‘Palo Santo’, wat heilig hout betekent.

  Op voorraad

  Guaiacwood etherische olie heeft een herkenbare geur die zoet, houtachtig en roosachtig is en staat bekend om de voordelen die het biedt voor de huid. Door de combinatie met gefractioneerde kokosolie, is gezorgd voor een zachte en soepele applicatie en extra hydratatie. Het is daarom een uitstekende aanvulling op je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Wanneer je Guaiacwood olie in je diffuser gebruikt in huis, creëert het een rustgevende en kalmerende sfeer. Met al deze voordelen is Guaiacwood etherische olie absoluut een must-have in je collectie!Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Guaiacwood Olie *

  • Schoudermassage: Breng een tot twee druppels Guaiacwood olie aan op je schouders voor een rustgevende schoudermassage vergezeld van een aardende geur
  • Huidverzorging: Breng een paar druppels Guaiacwood aan op gerichte gebieden om de huid te helpen kalmeren en hydrateren en tegelijkertijd een gezond uitziende huid te ondersteunen.
  • Meditatie: Breng Guaiacwood olie aan op je pols tijdens je ochtend of middag affirmaties voor een aardende, rustige geur.
  • Diffuser: Gebruik Guaiacwood olie in de diffuser van je keuze voor een ondersteunend, kalmerend aroma in huis, praktijk of yoga-ruimte.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.