doTERRA Spanish Sage (Spaanse Salie) Etherische Olie (15ml)

 45,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Spaanse Salie is een plant die inheems is in de heuvels en bergen van Zuid-Spanje en andere regio’s langs de Middellandse Zee. doTERRA haalt Spaanse Salie uit deze regio, waar de plant met de hand wordt geteeld en geoogst met behulp van een sikkel. De plant heeft heel weinig water nodig en er is geen irrigatie vereist. Het oogstseizoen is van augustus tot november en de etherische olie wordt geproduceerd door middel van stoomdestillatie. De sourcing van Spaanse Salie in Spanje 120 co-impact sourcing banen gecreerd en heeft in totaal 312 levens beïnvloed.

Op voorraad

Deze kleine groenblijvende struik groeit al eeuwenlang in Spanje en Frankrijk. De geur van CPTG® Spanish Sage etherische olie is kamferachtig, kruidig en lijkt op salie. Wanneer de olie wordt verdampt, kan deze een stimulerende sfeer creëren die het geheugen en cognitieve prestaties ondersteunt. Wanneer het inwendig wordt ingenomen, ondersteunt Spaanse Salie een rustige geest en gevoel van alertheid.† Kamfer en 1,8-Cineol - de belangrijkste chemische bestanddelen in Spaanse Salie - maken de etherische olie een ideale toevoeging aan een post-sport of diepe weefselmassage.Deze CPTG® Spanish Sage etherische olie is perfect voor iedereen die een rustige geest en gevoel van alertheid wil ondersteunen, of voor sporters die hun spieren na een work-out willen ontspannen. De olie heeft een kamferachtige, kruidige geur en kan worden verdampt of ingenomen voor optimale resultaten. Voeg Spaanse Salie toe aan je massageolie voor een ontspannende en verkwikkende massage-ervaring.

Toepassingen Spanish Sage Olie *

 • Gebruik de olie in een diffuser om een stimulerende sfeer te creëren die het geheugen en cognitieve prestaties ondersteunt.
 • Voeg 1-2 druppels toe aan een glas water of capsule voor interne consumptie en ervaar de kalmerende voordelen die Spaanse Salie biedt voor een rustige geest en gevoel van alertheid.
 • Meng Spaanse Salie met een dragerolie, zoals gefractioneerde kokosolie, en gebruik het voor een ontspannende en verkwikkende massage-ervaring.

Waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.