doTERRA Celery Seed (Selderijzaad) Etherische Olie (15ml)

 59,67

  Op voorraad

  Selderij werd al in de 5e eeuw door de Chinezen gebruikt, en wordt tegenwoordig veel gebruikt in de Indiase Ayurvedische praktijk. Conventioneel geteelde selderij uit de supermarkt lijkt in niets op de selderij die je op lokale boerenmarkten. De selderij plant groeit tot een meter hoog, is helder groen, en straalt van leven. Selderij heeft een complex, sterk, zoet en kruidig aroma. De plant heeft twee jaar nodig om volledig rijpen en zijn kleine vruchten te produceren, die geelbruin tot bruin van kleur zijn.
  De zaden zijn de voornaamste opslagplaats voor etherische olie. Limoneen, het dominante bestanddeel, plaatst selderij zaad olie in dezelfde competitie als de verfrissende oliën van citrusschillen en dennennaalden. Het verzachten van spijsvertering is een van de vele voordelen van etherische olie van selderijzaad.* Voorlopig onderzoek suggereert dat limoneen ook inwendige reinigende eigenschappen heeft wanneer het wordt geconsumeerd.* De olie creëert een kalmerende, ontspannende en positieve omgeving terwijl het koelende en kalmerende effecten.

   

   

   

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg