doTERRA Cade Wood Etherische Olie (5ml)

 35,67

  Cade Wood olie heeft een diep, rokerig, houtachtig, enigszins “leer”-achtig aroma. Als je van het aroma van Vetiver etherische olie houdt, vind je Cade Wood etherische olie misschien ook lekker. Emotioneel gezien is Cade Wood olie aardend en kan het een gevoel van kalmte bevorderen.

  Op voorraad

  Cade Wood is afkomstig van een grote, winterharde groenblijvende struik uit uit de Cupressaceae (cipres) familie. Historisch gezien werd de olie gebruikt in volksgeneesmiddelen en de geur is te vinden in zeep, wasmiddelen, lotions en geuren. In de parfumindustrie is Cade Wood gewild vanwege zijn dennen -elementen als basisnoot in mannengeuren. Het wordt gebruikt als ingrediënt in crèmes, zalven en antiroosshampoos.

  Toepassingen Cade Wood Olie *

  • Voeg een druppel toe aan doTERRA shampoo of conditioner om gezond uitziend haar te bevorderen.
  • Combineer met lotions en crèmes en breng aan op specifieke plekken voor een effectieve ondersteuning van de huid.
  • Gebruik in zelfgemaakte zepen en zalven om te genieten van een verfrissende houtachtige, dennenachtige geur.
  • Als je je eigen thuisgeur maakt, gebruik het dan als een basisnoot voordat je het combineert met rijkere, zoetere hart- en topnoten voor een aarde-achtig parfum.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.