doTERRA Black Pepper (Zwarte peper) Etherische Olie (5ml)

 36,00

  Naast de smaakversterkende werking van Black Pepper, kent deze etherische olie ook veel lichamelijke en geestelijke voordelen. De olie kan rustgevend werken, seizoensgebonden bedreigingen afweren en de spijsvertering bevorderen. Vroeger werd Black Pepper gebruikt om de luchtwegen te stimuleren, of om de zin in roken te verminderen. Enkel door aan de etherische olie te ruiken, vermindert de drang en onrust van de nicotineverslaving.

  Op voorraad

  Black Pepper (Zwarte Peper Etherische Olie) is het best bekend als een kookkruid dat de smaak van voedingsmiddelen verbetert. De voordelen voor de innerlijke mens zijn even opmerkelijk. Deze etherische olie bevat veel monoterpenen en sesquiterpenen. Deze staan bekend om hun antioxiderende werking en het vermogen om milieu- en seizoensgebonden bedreigingen te voorkomen.

  Black Pepper olie bevordert een gezonde bloedsomloop. Hij moet wel met voorzichtigheid gebruikt worden wanneer het plaatselijk wordt aangebracht vanwege het sterke verwarmende effect. De verbetering van de bloedcirculatie kan doorwerken in het verminderen van blauwe plekken en het verwarmen van koude handen en voeten.

  Ook kan deze olie helpen bij de spijsvertering, waardoor het een ideale olie is om mee te koken en te genieten van zowel de smaak als de interne voordelen. Vroeger werd Black Pepper gebruikt om de luchtwegen te stimuleren, of om de zin in roken te verminderen. Enkel door aan de etherische olie te ruiken, vermindert de drang en onrust van een (nicotine)verslaving.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Creëer een verwarmende, kalmerende massage door 1 a 2 druppels te combineren met gefractioneerde kokosolie.
  • Verstuif Black Pepper of inhaleer direct om angstige gevoelens te kalmeren.
  • Neem dagelijks 1-2 druppels in veggie caps in als de seizoensgebonden risico's groot zijn.
  • Voeg Black Pepper toe aan vlees, soepen, hoofdgerechten en salades om de smaak van het voedsel te verbeteren en de spijsvertering te bevorderen.

  Hoofdbestanddelen Black Pepper

  Deze etherische olie bestaat voornamelijk uit monoterpenen en sesquiterpenen.

  Waarschuwingen

  Niet direct innemen (alleen in een veggie cap).
  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Vermijd contact met ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg