doTERRA Peppermint (Pepermunt) Etherische Olie (15ml)

28,33

Pepermuntolie geeft ontspanning, kalmeert, werkt concentratiebevorderend en versterkt je geheugen. Ook heeft het een verzachtende werking op de maag.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Pepermunt olie staat bekend om zijn enorme veelzijdigheid in gebruik van tandpasta tot kauwgom om de adem te verfrissen. Als etherische olie kan Peppermint de ademhaling te vergemakkelijken en werkt als ondersteuning bij de spijsvertering. De olie is 50 tot 70 keer sterker dan een blaadje munt en is een geweldige olie die je helpt om uit je hoofd te komen.

Ben jij een denker?  Pepermunt olie kan ontspannend werken, kalmeert en werkt concentratiebevorderend. Pas op met deze olie bij uw ogen. Het is een scherpe ogen en kan flink irriteren. Is het effect van de olie te sterk? Maak het dan nooit met water schoon, dit versterkt het effect alleen maar omdat olie en water niet mengt. Een olie mengt alleen met een andere olie, denk dan aan kokosolie of olijfolie.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen Pepermunt Olie *

  • Gebruik een druppel Peppermint met Lemon in water voor een gezonde, verfrissende, mondspoeling.
  • Neem één tot twee druppels in een veggiecap om maagongemakken te verlichten.
  • Voeg een druppel toe aan een favoriet smoothie recept voor een verfrissende draai.
  • Plaats een druppel in de handpalm met een druppel Wild Orange en Frankincense en inhaleer voor een directe energie boost.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten bereik van kinderen houden.
Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.