doTERRA Hope Touch Blend (10ml)

 38,33

    doTERRA Hope Touch Blend – Bij elke aankoop van doTERRA Hope Touch wordt de volledige aankoopprijs gedoneerd aan de doTERRA Healing Hands Foundation™*, die de inspanningen ter bestrijding van de sekshandel over de hele wereld ondersteunt.

    doTERRA Hope Touch doTERRA Hope Touch is een etherische oliënmix die de frisse geur van Bergamot met Ylang Ylang en Frankincense combineert en vervolgens licht zoet wordt met het verwarmende aroma van Vanilla Bean Absolute. doTERRA Hope Touch kan worden aangebracht op de nek, polsen en hartslagpunten om de hele dag een verfrissende geur te ervaren. De uitnodigende geur is slechts één ding dat doTERRA Hope Touch echt uniek maakt. Bij elke toepassing van doTERRA Hope Touch, adem je de opwekkende geur in terwijl je weet dat jouw aankoop deel uitmaakt van een grotere zaak om kinderen over de hele wereld te helpen redden.Bij elke aankoop van doTERRA Hope Touch wordt de volledige aankoopprijs gedoneerd aan de doTERRA Healing Hands Foundation™*, die de inspanningen ter bestrijding van de sekshandel over de hele wereld ondersteunt.*Netto belastingToepassing - Breng aan op de polsen, nek en polspunten voor een gepersonaliseerde geur. - Bewaar in de handtas en breng het de hele dag door aan om de stemming op te vrolijken. - Rol op een zakje en bewaar het in lades of kasten om kleding een frisse geur te geven.Let op: Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, de binnenoren en de gevoelige zones.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.