37,67

  HD Clear® Topical Blend DōTERRA is een kruidenachtige mix van essentiële oliën.  HD Clear werkt uitstekend bij tieners rond de pubertijd om de onrustige, acné *huid te kalmeren.

  Op voorraad

  HD clear

  HD Clear Topical Blend is een belangrijk onderdeel van het HD Clear systeem. Geformuleerd met Komijnzaad olie en CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® essentiële oliën, deze krachtige formule kan worden toegepast op specifieke delen van het gezicht en lichaam. De essentiële oliën in HD Clear worden niet alleen gebruikt voor hun welbekende voordelen, ze zijn ook oplosbaar door lipiden in de huid, waardoor een perfecte absorptie en effectiviteit mogelijk is. HD Clear Topical Blend bevordert een heldere, zachte huid voor alle leeftijden.

  Gebruikt de HD Clear als behandeling voor puistjes* of een all-over huidbehandeling. De samenstelling met oliën die bekend staan om hun huid verbeterende eigenschappen

  Bevordert een schone, gladde huid door de ontstane plekjes en oneffenheden te behandelen.

  Toepassingen

  • Pas dit toe om onvolkomenheden op je huid glad te maken.
  • Maak je huid schoon en hydrateer de huid, zodat je in de ochtend duidelijk het resultaat zult zien.
  • HD Clear werkt uitstekend bij tieners rond de pubertijd om de onrustige, acné huid te kalmeren.*

  Gebruiksaanwijzingen

  Actueel gebruik: Breng een dunne laag aan op gerichte gebieden op de huid, of gebruik als een spotbehandeling. Gebruik om onvolkomenheden, zoals puistjes, te verminderen. Het reinigt en hydrateerd de huid. Goed te gebruiken om een gezonde en stralende huid te bevorderen.
  Verdun met DōTERRA gefractioneerde Kokosolie om eventuele huidgevoeligheid te minimaliseren.

  Primaire voordelen

  • Bevorder een duidelijke huidskleur
  • Helpt de uitbrekingen te verminderen
  • Helpt de huid schoon, helder en gehydrateerd te houden

  ingrediënten

  Black Cumin Seed Oil, Ho Wood Leaf, Melaleuca Blad, Litsea Berry, Eucalyptus Blad, Geranium Plant Essentiële Oliën

  Aromatische Omschrijving

  Bosachtig, zoet, kruidachtig

  waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

  *De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer!

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg