OnGuard doTERRA

On Guard van dōTERRA

Soms voel je je aangevallen, onbeschermd, kwetsbaar, gemanipuleerd en vatbaar voor publieke druk. Op spiritueel gebied voelen we ons soms machteloos en is het lastig om vertrouwen te hebben. We verzinnen smoesjes voor de dingen die we niet ‘kunnen' doen en hebben genoeg meningen waarom het leven niet eerlijk is.
Als je je daarentegen lichamelijk beschermd en veilig voelt, creëert het lichaam sterke afweermechanismen. De huid heeft dan een gezonde dikte, het bloed stroomt gelijkmatig, het spijsverteringsstelsel heeft een gezond schild van bacteriën en produceert goede spijsverteringsenzymen en de longen produceren een diepe en volle ademhaling. Op spiritueel gebied zijn we mondiger, zoeken oplossingen voor problemen en vinden acties en situaties waardoor wij onze doelen kunnen bereiken. Om deze bescherming te creëren, heeft dōTERRA de On Guard olie ontwikkeld.

 

Het toepassen van On Guard

On Guard is één van de bestverkochte oliën van dōTERRA. Het is een krachtige mix voor bescherming en is bewezen zeer effectief te zijn bij het ondersteunen van een gezond immuunsysteem. On Guard is een blend van dōTERRA's oliën Wild Orange, Clove, Cinnamon, Eucalyptus en Rosemary. On Guard heeft vele huishoudelijke producten wat het dagelijks gebruiken van On Guard makkelijker maakt. Zo is er een tandpasta, handzeep, beadlets, handreiniger, en nog een aantal producten.

Bescherming & Grenzen

De combinatie van de oliën die in On Guard wordt ook het beschermende mengsel genoemd. Deze blend gaat echter verder dan het fysieke level door individuen te helpen bij het afweren van energetische parasieten, dominante persoonlijkheden en andere negatieve invloeden. Deze blend, ook wel de beschermende blend genoemd, ondersteunt een natuurlijke zelfliefde en het innerlijke besluit om voor jezelf op te komen. On Guard richt zich vooral op personen met een zwakke grensbeleving en geeft hen de kracht om “nee” te durven zeggen.

On Guard zelf toepassen

  1. Keel: Mix On Guard met een eetlepel water en gorgel een minuut. Slik het daarna door. Mix 2-3 druppels met 2 druppels Lemon en wat honing. Neem tijdens de wintertijd in.
  2. Immuunsysteem blend: 5 druppels On Guard, 4 druppels Oregano, 3 druppels Frankincense, 2 druppels Peppermint, 1 druppel Lemon mixen voor inname. Voeg 1 druppel Arborvitae toe als je het op de huid in een roller doet.
  3. Stomen: Voeg 1-2 druppels en 1-2 druppels Air toe aan heel warm water en adem in.
  4. Super schoonmaakmiddel: Voeg toe aan spuitflessen voor het schoonmaken. Hiervoor kun je ook gebruik maken van de dōTERRA On Guard Cleaning Concentrate. Voeg een aantal druppels toe aan de afwasmachine, was en dweilwater.
  5. Insectenbeten: Doe op de huid bij bijen- en insectenbeten om de huid te ondersteunen.
  6. Tanden & tandvlees: Gorgel met 1-2 druppels en poets daarna dagelijks voor gezonde tanden en tandvlees. Doe 1-2 druppels On Guard op het tandvlees en de tanden. 
  7. Schone lucht: In een diffuser zorgt deze olie voor een schone lucht en het ondersteunen van een gezond het immuunsysteem.
  8. Verminderen van rookdrang: Doe een druppel in je mond of inhaleer uit de hand om de rookdrang te verminderen. Versterk het door het toevoegen van een druppel Clove.
  9. DIY Schoonmaak Doekjes: Dompel kwaliteit keukenpapier (velletjes) in de olie en water en bewaar het in een plastic doosje.

Winkelwagen