Frankincense doTERRA

Frankincense van dōTERRA

In het verhaal over de geboorte van Jezus Christus brachten de drie wijzen uit het Oosten drie geschenken met zich mee. Zij brachten mee Goud, Wierook en Mirre, de drie kostbaarste geschenken die destijds in het Oosten te vinden waren. De wierook die al meer dan 3000 jaar gebruikt wordt, is olibanum, de geurende hars van de Boswellia boom. dōTERRA gebruikt de hars van de Boswellia boom om de koning onder de oliën te maken: Frankincense. 

Frankincense doTERRA

In het Nieuwe Testament is te lezen dat de Babyloniërs en de Assyriërs Frankincense brandden tijdens religieuze ceremoniën. De oude Egyptenaren gebruikten de hars in huidzalfjes vanwege de aromatische geur. Deze eeuwenoude kennis heeft er voor gezorgd dat wij Frankincense nu nog steeds gebruiken. Frankincense heeft kalmerende eigenschappen en heeft een verjongende werking op de huid.

 

 

Het toepassen van Frankincense

Als de koning onder de oliën staat Frankincense bekend om zijn ondersteunende werking op onze cellulaire functie. Deze olie kan zich een weg banen naar de hersencellen. Dit betekent dat de olie de cellen kan beschermen tegen beschadiging. Ook kan de olie het lichaam helpen beschadigingen te herstellen of de zelfvernietiging van cellen (apoptose) teweegbrengen bij cellen die niet meer te repareren zijn. Als de olie aromatisch toegepast wordt, bevordert Frankincens gevoelens van vrede, ontspanning, tevredenheid en algemeen welzijn. Frankincense van dōTERRA bevat veel chemische componenten, waardoor het een manusje-van-alles is.

Oprecht & Beschermd

Frankincense werkt niet alleen op ons fysieke lichaam, maar heeft ook een krachtige werking op onze geest en onze emoties. Deze olie is een krachtige reiniger van spirituele duisternis en onthult bedrog en valse waarheden. Deze olie ondersteunt in het creëren van nieuwe perspectieven op basis van licht en waarheid. Omdat wierook je mee terug neemt naar de spirituele inzicht, geschenken, wijsheid en de kennis die de ziel de wereld in bracht, verbindt het de ziel met het innerlijk licht. Hierdoor onthult deze olie de waarheid.

Ook ondersteunt de olie een gezonde relatie met de vader van het gezin. Op het moment dat je je verlaten of vergeten voelt, helpt Frankincense de herinnering van liefde en bescherming op te roepen. Het beschermt het lichaam en de geest tegen negatieve invloeden van buitenaf. Waar Lavender de ‘moeder' onder de oliën is, kan Frankincense gezien worden als de ‘vader' onder de oliën.

Frankincense zelf toepassen

  1. Hersenen: Mix 2-3 druppels met 1-2 druppels Peppermint en smeer op het voorhoofd, de nek en adem diep in. Deze mix helpt de cognitieve vaardigheden wakker te houden.
  2. Wintersmeersel: 5 druppels Frankincense, 1 druppel Thyme, 1 druppel Oregano, 1 druppel Ginger, 2 druppels Eucalyptus, 2 druppels Cypress en 1 druppel White Fir; mix met gefractioneerde kokosolie en smeer op het borstbeen om de ademhaling te ondersteunen tijdens een winterverkoudheid.
  3. Relatie met vader helen: Verstuif de olie dagelijks.
  4. Vredig hart: Mix in een leeg flesje 8 druppels Frankincense, 3 druppels Ylang Ylang, 6 druppels Clary Sage, 10 druppels Wild Orange, 8 druppels White Fir, 15 druppels Geranium en 15 druppels Lavender. Daarna smeer je dit met de rechterhand op het hart voor een vredig hart.
  5. Positieve gedachten: Mix 3 druppels met 3 druppels Wild Orange in de palmen van je hand en adem diep in. Focus op alle positieve dingen om je heen.
  6. Celondersteuning: Frankincense is één van de oliën die je terug vindt in DDR Prime. Neem deze blend dagelijks in voor celondersteuning.
  7. Baby na geboorte: Doe een druppel op de pasgeborene zo snel mogelijk na de geboorte om het trauma van de geboorte te verlichten. Het helpt ook om de baby te beschermen tegen virussen.
  8. Anti-Aging huidverzorging: Doe de olie op je huid en handen om rimpels, littekens en een droge huid te verminderen. Mix met Geranium, Lavender, Rose, Sandalwood en Myrrh voor een extra ondersteuning.
  9. Immuunsysteem: Neem 2-3 druppels in of smeer het op de nek.
  10. Oversteken: Op het moment dat iemand aan het eind van zijn leven is gekomen, kun je de olie in de kamer verstuiven in een diffuser. Dit helpt met ademen, een leeg hoofd en emotionele rust. De olie kan ook in een massage gebruikt worden om gespannen gevoelens te verlichten en om de huid te hydrateren.
Winkelwagen