In onze supermarkten en drogisten is er een groot assortiment aan handzeep. Veel van deze handzeep bevatten echter synthetische ingrediënten die een gevoelige huid kan uitdrogen of irriteren. On Guard handzeep van dōTERRA is een zachte, schuimende zeep, een gezond alternatief voor de zeep die onze huid uitdroogt of irriteert.

Deze handzeep bevat de On Guard etherische olie die, naast een heerlijk aroma, de handen reinigt en verzacht. De zeep is pH neutraal en beschermt. Het kruidige aroma van Wild Orange, Clove, Cinnamon, Eucalyptus en Rosemary stimuleert de zintuigen tijdens en na gebruik.

Meer lezen? Klik hier.

Gebruiksaanwijzing On Guard handzeep*

Pomp één of twee keer met de dōTERRA  On Guard handzeep om het schuim op uw handen te doen. Wrijf uw handen in en spoel goed af met warm water. De handzeep dispenser is na te vullen met de grote navulfles.

Waarschuwingen

Alleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met de ogen en de open huid.
Opslaan op een koele, droge plaats, waarbij blootstelling aan direct zonlicht vermeden wordt.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

On Guard handzeep dispenser

     3,33

    Uitverkocht

    On Guard handzeep van dōTERRA is een schuimende handzeep. Het is een zacht en gezond alternatief voor ruwe zeep die de gevoelige huid niet zal uitdrogen of irriteren.

    Winkelwagen